Hurjaa dramatiikkaa Vaasan kohtalonpelissä – videotarkistus vei tämän maalin

Hurjaa draamaa Vaasan kohtalonpelissä! Videotarkistus ryösti Sportilta maalin 1:44
Katso: Kiekko pomppii Sport-kultakypärä Axel Holmströmin kautta Ässät-vahti Niklas Rubiniin ja maaliin – tämä osuma vietiin videotarkistuksella.

Vaasan Sport ja Porin Ässät ratkaisevat keskinäisessä pelissään, kumpi pääsee jääkiekon SM-liigan pudotuspeleihin. Avauserä tarjosi jo hurjaa draamaa, kun Sportin ylivoimamaali hylättiin videotarkistuksen jälkeen.

Sport-puolustaja Reece Scarlett lähetti kiekon siniviivalta kohti maalia. Limppu otti matkalla pomppuja ja osui maalin edustalla Sport-kultakypärä Axel Holmströmiin.

Peliväline jatkoi tietään Ässät-maalivahti Niklas Rubinin kautta rysään.

Sport juhli, Vaasan jäähalli kiehui euforiassa.

Mutta.

Siirryttiin videotarkistukseen.

Kiekko näytti ottaneen Holmströmin käteen.

Maalin hylkäys.

Katso dramatiikkaa tihkunut tilanne ylälaidan videolta.

Valtaisan intensiivinen ja sähköinen peli jatkui 0–0-tilanteessa. Kirjoitushetkellä käynnissä oli toinen erä, jossa Holmström ohjasi Sportin hyväksytysti 1–0-johtoon (video alla).

Vaasassa hallin katto natisee! Sport johtoon painepelissä 1:18
Tätä Axel Holmströmin toisen erän ohjausmaalia ei enää Sportilta viety – hallin katto natisee Vaasassa!

Tämän runkosarjan päätöskierroksen ottelun voittaja etenee pudotuspeleihin. Muut yhdeksän pudotuspeleihin yltävää joukkuetta ovat jo selvillä.