Hurja töötti! Rasmus Ristolainen lennätti Sebastian Ahon ilmojen teille

Rasmus Ristolainen osoitti vahvaa taklauspeliään, kun Buffalo Sabres koki 4-5-tappion jatkoajalla Carolina Hurricanesille.

Ristolainen oli ottelussa elementissään, sillä liki satakiloinen puolustaja taklasi ottelun aikana peräti yhdeksän kertaa.

Ristolaisen pommikoneen alle jäi myös Carolinan suomalaistähti Sebastian Aho, joka sai toisessa erässä tuntea toden teolla Ristolaisen voimakkaan taklauksen nahoissaan.

Ristolainen niittasi Ahon erän viimeisellä minuutilla painavalla taklauksella komean ilmalennon päätteeksi jään pintaan.

Viimeisen naurun ottelussa sai kuitenkin 1+1-tehot iskenyt Aho, kun Carolina voitti ottelun jatkoajalla 5-4. Ristolainen seurasi voittomaalia jäähyaitiosta, ja suomalaispuolustaja puhui ratkaisuosuman jälkeen itselleen vielä pelirangaistuksen.

Katso video Ristolaisen taklauksesta tästä.