Hurja teoria leviää – herttuatar Meghanin ja herttuatar Catherinen uskotaan tulevan raskaaksi samaan aikaan

Vedonlyöjien mukaan brittihovista kuullaan ensi vuonna peräti kaksi vauvauutista. 

Kuninkaallisfanit odottavat kuumeisesti uusia vauvauutisia brittihovista. Hurjimpien veikkausten mukaan sekä herttuatar Catherine että herttuatar Meghan tulevat raskaaksi ensi vuonna.

Brittiläisestä Ladbrokes-vedonlyöntitoimistosta kerrotaan, että herttuatarten raskauksista on lyöty jopa vetoa.

– Odotamme vuoden 2020 olevan merkittävä kuninkaallisille, sillä kuninkaallinen perhe vaikuttaa kasvavan kahdella jäsenellä, Ladbrokesin Alex Apati kertoo.

Vauvauutisia odotetaan siitä huolimatta, että sekä Meghan että Catherine ovat hiljattain saaneet perheenlisäystä. Meghanin ja prinssi Harryn esikoinen Archie syntyi toukokuussa, ja Catherine sai kolmannen lapsensa Louisin prinssi Williamin kanssa huhtikuussa 2018.

Cheatsheet-sivuston mukaan teoriaa tuplaraskaudesta tukee esimerkiksi herttuatarten ikä. Meghan on 38-vuotias ja Catherine 37, joten mahdollista perheenlisäystä on suunniteltava melko pian. Sen vuoksi vedonlyöjät olettavat raskausuutisten tulevan ensi vuonna. Ensi vuoteen mennessä kumpikin on ehtinyt toipua edellisistä raskauksistaan.

Kummankin herttuattaren odotetaan saavan vielä ainakin yhden lapsen. Prinssi Harry kertoi hiljattain haluavansa korkeintaan kaksi lasta. Fanit odottavat prinssi Williamin perheen kasvavan vielä neljännellä lapsella etenkin siitä syystä, että myös kuningatar Elisabetilla on neljä lasta. Tulevana kuninkaana Williamin ajatellaan noudattavan isoäitinsä esimerkkiä.

Tuplaraskautta odottavien fanien toiveita saattaa kuitenkin varjostaa se, että Meghanin ja Catherinen välien on jo pitkään huhuttu olevan viileät. Huhujen mukaan Meghan on kokenut Catherinen yrittäneen jättää hänet varjoonsa hänen suurina juhlapäivinään, kuten häissä prinssi Harryn kanssa ja Archien ristiäisissä. Jos naiset tulisivat raskaaksi samaan aikaan, he tuskin jakaisivat valokeilaa kovin mielellään.

Lähde: Cheatsheet

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja