Hurja paljastus: Kalle Rovanperä sai ennätystarjouksen – nyt kohteena toinen tähti

MM-rallissa käynnissä tuolileikki – minne tähtikuskit suuntaavat? Asiantuntijat analysoivat 6:16
MM-rallissa käynnissä tuolileikki – minne tähtikuskit suuntaavat? Asiantuntijat analysoivat.

Hyundain rallitiimi oli valmis maksamaan maltaita Kalle Rovanperän palveluksista, uutisoi virolaismedia Delfi

MAINOS

MM-ralli yksinoikeudella
MTV Katsomossa!

Portugalin MM-ralli 9.-12.5.

Kaikki suorat ajolähetykset MTV Maxilla ja MTV Katsomossa kaudella 2024.

Pääkuvan videolla C Moren asiantuntijoiden tuore analyysi kauden 2024 kuskipaikoista. Riku Tahko povaa järisyttävää muutosta Kalle Rovanperän rinnalle. 

MM-rallin kuskiruletti pyörii parhaillaan kuumana kauden 2024 osalta. Thierry Neuville on ainoa tähtikuski, jolla on tässä vaiheessa sopimus ensi kaudesta. 

Neuvillen edustama Hyundai etsii Delfin mukaan belgialaisen rinnalle kuumeisesti toista tähteä, mielellään maailmanmestaritason vahvistusta. Virolaismedia kirjoittaa, että Hyundai oli valmis maksamaan Rovanperälle "ennätyspalkkaa", mutta ehdotus ei saanut suomalaiselta vastakaikua.

– Nyt talli on Ott Tänakin perässä, Delfin jutussa todetaan.

Rovanperä on viime kauden maailmanmestaria, ja on vahvoilla toistaa tempun tänä syksynä. Tänak juhli MM-titteliä vuonna 2019 ja ajoi tämän jälkeen kaudet 2020-2022 Hyundailla. 

Rovanperä on puhunut avoimestikin halustaan jatkaa Toyotalla. Myös tallipomo Jari-Matti Latvala on kommentoinut Rovanperän jatkoa toiveikkain sanankääntein.  

– Totta kai merkitsee paljon se, että onko siellä tiimissä hyvä olla ja Toyotalla on tosi hyvä olla tällä hetkellä. Se painaa aika paljon, ja tietenkin se, että minkälainen se auto on, että pystyykö sillä hyviin tuloksiin, mitä kisoista lähdetään hakemaan, Rovanperä totesi MTV Urheilulle Kreikan MM-rallin alla

Huimaa kuvaa Kalle Rovanperästä: Tätä täysi pistepotti Kreikasta merkitsi – "Kyllä tekee hyvää!" 0:32
Huimaa kuvaa Kalle Rovanperästä: Tätä täysi pistepotti Kreikasta merkitsi – "Kyllä tekee hyvää!"

Tänakin tulevaisuutta hämärtää puolestaan hänen edustamansa M-Sportin vaikea taloudellinen tilanne. Virolaistähteä on koeteltua kuluvalla kaudella lukuisilla teknisillä ongelmilla – viimeksi Kreikassa

Lue myös:

    MM-rallivideot

    Uusimmat