Hurja päätöserä pelasti TPS:n – Ässien johto suli karulla tavalla

TPS nousi kahden maalin takaa-ajoasemasta voittoon, kun se kukisti Ässät lukemin 5-2.

Vierasjoukkue Ässät johti ottelua kahden erän jälkeen 2-0-lukemin Tylor Spinkin ja Mikko Salmion osumilla.

Kotijoukkue TPS saapui kuitenkin päätöserään nälkäisenä ja onnistuikin nopeasti kavennuksessa, kun Anton Holm toimitti pelivälineen verkkoon.

Ennen erän puoliväliä oli Lauri Korpikosken vuoro huudattaa kotiyleisöä, kun TPS-kapteeni toi turkulaiset jo tasoihin.

Hieno kiri huipentui kolme minuuttia ennen päätössummeria, kun Topi Nättinen laukoi kiekon Ässien verkkoon jo kolmannen kerran. Joel Janatuinen ja Teemu Väyrynen onnistuivat vielä viimeistelemään loppulukemiksi 5-2.

Voitto oli TPS:lle vasta tämän kauden toinen kotikentällään. TPS jatkaa sarjataulukon 14. sijalla. Edellä oleva Ässät on nyt enää neljän pisteen päässä.