TPS:n hyökkääjät pyörittelivät KooKoon nurin – tähtipelaajalle 2+2-tehot

KooKoo meinasi yllättää TPS:n torstaina Turussa, mutta lopulta turkulaisseura nousi voittoon Oula Palveen hattutempulla.

TPS johti ottelua toisessa erässä jo 3-0-lukemin, mutta kouvolaiset eivät luovuttaneet.

Toni Suuronen toi ensin KooKoon kahden maalin päähän, kunnes minuuttia myöhemmin Malte Strömwall toi KooKoon jo maalin päähän. Erän lopussa nousu oli valmis, kun Erik Karlsson muutti lukemiksi 3-3.

Oula Palve kantoi kuitenkin joukkueensa 6-3-voittoon, kun hän punnersi kolmannessa erässä väkisin puolittaiseen läpiajoon ja teki 4-3-osuman. Voittomaali oli hänelle ottelun kolmas osuma.

Ilari Filppula saalisti ottelussa neljä pistettä. Vasta 17-vuotias Kaapo Kakko säväytti jälleen, sillä superlupaus teki upeat esityöt Filppulan molempiin maaleihin.

HIFK aloitti kotiavauksensa räväkästi Helsingissä, kun se johti avauserän jälkeen peräti 4-0. HPK ei kuitenkaan luovuttanut, vaan tuli toisessa erässä kahden maalin päähän Otto Paajasen osumilla.

Kolmannessa erässä HIFK kuitenkin meni menojaan, kun Tommi Santala ja Teemu Tallberg onnistuivat maalinteossa.

HIFK voitti ottelun lopulta 6-2-lukemin.