Hurja kuva huolestutti fanit – raskaana oleva Jessica Simpson kärsii ikävästä vaivasta

Jessica Simpsonin jalat ovat turvonneet raskauden vuoksi.

Kolmatta lastaan odottava laulaja Jessica Simpson kärsii kiusallisesta raskausvaivasta. Hän julkaisi Instagram-tilillään kuvan valtavan kokoiseksi turvonneesta jalastaan. Kuvan yhteydessä hän pyysi vinkkejä turvotuksen hoitoon.

– Mitään hoitokeinoja? Apua! hän vetoaa seuraajiinsa.

Simpson on saanut runsaasti kommentteja, joissa fanit kertovat omista kokemuksistaan ja antavat vinkkejä turvotuksen lievittämiseksi.

– Yritä pysyä viileänä, pidä jalkoja ylhäällä niin paljon kuin mahdollista ja juo paljon vettä. Kompressiosukatkin voivat auttaa, neuvoo fani, joka kertoo kärsineensä samasta vaivasta.

Jalkojen ja nilkkojen turpoaminen on normaalia raskauden aikana. Pitkäkestoinen seisominen tai tiukkojen vaatteiden käyttäminen voi pahentaa turvotusta.

Monen kommentoijan mielestä Simpsonin jalat ovat huolestuttavan turvonneet ja häntä kehotetaan menemään lääkäriin. Turpoaminen voi olla myös merkki vakavasta sairaudesta, kuten veritulpasta tai raskausmyrkytyksestä.

Simpson ei ole ainoa kuuluisa äiti, joka on kärsinyt raskausajan turvotuksesta. Kim Kardashian kärsi raskausmyrkytyksestä odottaessaan ensimmäistä lastaan. Hän jakoi tuolloin Instagram-tilillään kuvan jaloistaan, joihin sandaalit olivat jättäneet painaumia turvotuksen vuoksi. Jalat turposivat myös toista lasta odottaessa.

Lähde:Romper

Lue myös:

    Uusimmat