Hurja ja epäonninen tandem-laskuvarjohyppy tallentui silminnäkijän videolle: Kieppuivat vaarallisesti rinnakkain, makasivat maassa pelastajien saapuessa paikalle

Hurja ja epäonninen tandem-laskuvarjohyppy tallentui silminnäkijän videolle: Kieppuivat vaarallisesti rinnakkain, makasivat maassa pelastajien saapuessa paikalle 2:02
Katso videolta, kuinka vaarallisen näköisesti tandem-hyppääjät pyörivät taivaalla.

Kaksi laskuvarjohyppääjää koki hengenvaarallisen tilanteen viallisten laskuvarjojen vuoksi Yhdysvaltain Floridassa.

Silminnäkijän kuvaamalle videolle tallentui, kuinka laskuvarjohyppääjät laskeutuivat taivaalta kovaa vauhtia ja kieppuivat ja pyörivät vaarallisen näköisesti rinnakkain.

Kun laskuvarjot eivät auenneet maan lähestyessä, niin sivulliset ymmärsivät, ettei kaikki ole hyvin.

– He pyörivät todella nopeasti. Luulimme ensin, että kyseessä oli jokin stunt-kohtaus. Mutta kun he alkoivat lähestymään maata, niin tajusimme, että kaikki ei ole kunnossa. Laskuvarjot eivät täysin auenneet.

Kiidätettiin sairaalaan

Pian havaintojen jälkeen pelastusviranomaiset saivat tiedon erään omakotitalon edustalle laskeutuneista laskuvarjohyppääjistä.

Viranomaisten saavuttua paikalle tandem-hyppääjät makasivat liikkumattomina maassa. Kohtalokkaasta hypystään huolimatta kaksikko oli tajuissaan ja pystyi puhumaan.

Viranomaisten mukaan hyppääjien varjo ei ollut auennut kokonaan. Hyppääjät makasivat omakotitalon pihamaalla viallisesti auenneen laskuvarjon sekä rytäkässä katkenneiden puunoksien keskellä.

Kaksikko kiidätettiin sairaalaan.

Tandem-hyppääjät ovat saattaneet kokea hurjankin pudotuksen, sillä CBS 12 Newsin mukaan eräs laskuvarjohyppyjä alueella tarjoava yritys toteuttaa tandem-hyppyjä niin reilusta 3 000 metristä, 4 500 metristä sekä yli 5 400 metristä.

Viranomaiset tutkivat tapausta.

Katso hyytävä tilanne jutun alussa olevalta videolta.

Lähteet: CNN, CBS 12 News

Lue myös:

    Uusimmat