Huonon hiuspäivän pelastus – nämä kolme tuotetta jokainen nainen tarvitsee!

Huippuhiusstylisti Dejan Dekanovic luottaa kolmeen tuotteeseen, joilla kuka vain saa loihdittua hetkessä upean kampauksen.

Hyvästi, kylppärinkaapeista pursuavat purkit ja purnukat! Madonnan ja Beyoncén kaltaisia supertähtiä stailanneen hiusmuotoilija Dejan Dekanovicin mukaan huonon tukkapäivän pelastukseksi riittää kolme perustuotetta.

 1. Kuivashampoo

Kuivashampoo on huonojen hiuspäivien vihollinen numero yksi. Kätevä tuote raikastaa rasvoittuvat hiukset, mutta luo myös tekstuuria ja tuuheutta.

2. Hiuskiinne

Vaikka et tekisi hiuksillesi mitään muuta, käännä pääsi alaspäin ja suihkauta kutreihisi hiuskiinnettä. Kiinne luo tukkaan tuuheutta ja karheutta. Lisäksi kuivaa, hiuskiinteellä kevyesti käsiteltyä tukkaa on helpompi käsitellä haluamallaan tavalla.

3. Öljy tai seerumi

Rasvoittuvien hiusten sijaan harmia voivat aiheuttaa kuivat ja kärsineet latvat. Öljymäinen hoitotuote tai seerumi elävöittää rutikuivat, vahingoittuneet hiukset. Sipaise öljyä kuiviin latvoihin tarvittaessa.

Dejan uskoo, että hiustuotteiden käytössä enemmän on vähemmän. Hänen mielestään fööniä kummallisempia välineitäkään ei hiustenmuotoilussa juuri tarvita. Suoristusraudan sijaan Dejan kehottaa hankkimaan hiuksia taivuttavan muotoiluraudan, sillä laineet ja kiharat pukevat useimpia naisia suoria kutreja paremmin.

Lue myös:

    Uusimmat