Huomasitko yllättävät cameot uudessa Game of Thrones jaksossa? Nämä komediatähdet saivat surmansa

Game of Thronesin kahdeksannen kauden ensimmäinen jakso sisälsi kaksi vierailevaa tähteä.

Sisältää juonipaljastuksia Game of Thrones -sarjan kahdeksannen kauden avausjaksosta!

Game of Thrones palasi noin kahden vuoden odotuksen jälkeen televisioruutuihin Suomen aikaan maanantaiaamuna. Avausjakso sisälsi jälleennäkemisiä, lohikäärmeillä ratsastusta ja kaksi vierailevaa tähteä, jotka saattoivat mennä isolta osalta katsojista ohi.

Nimittäin komedianäyttelijät Martin Starr ja Rob McElhenney nähtiin erittäin lyhyissä sivurooleissa kahdeksannen kauden avausjaksossa. Molemmat olivat osana Euron Greyjoyn miehistöä, jotka kuolivat Theonin pelastaessa Yara-siskoaan. McElhenney ja Starr ovat ensimmäiset, jotka saavat kohtauksessa surmansa.

McElhenney julkaisi Instagram-tilillään vierailustaan vähemmän imartelevan kuvan. Kuvassa hänen hahmonsa saa nuolen silmänsä läpi.

– Älä räpäytä, näyttelijä kirjoitti julkaisuun, viitaten erittäin lyhyeen vierailuunsa.

Elämää Philadelphiassa -sarjasta tuttu McElhenney on hyvää pataa Game of Thrones -sarjan luoneiden David Benioffin ja D.B. Weissin kanssa. Kaksikko muun muassa käsikirjoitti yhden jakson Elämää Philadelphiassa -sarjaa.

Starr sen sijaan tunnetaan parhaiten Silicon Valley -komediasta, jossa hän esittää kärttyisää Gilfoylea. Nörttijoukkoa seuraava komedia on niin ikään HBO:n tuotanto.

Game of Thronesin viimeinen tuotantokausi C Morella 15.4. alkaen

Lue myös:

    Uusimmat