Huomasitko tätä? Ferrari-pomo tajusi raa’an todellisuuden kärkiajasta huolimatta – "Hän tiesi jo tässä vaiheessa kaiken"

F1-kauden avauskisan aika-ajot Australian Melbournessa olivat Mercedeksen juhlaa. Lewis Hamilton ajoi paalulle, kun taas Valtteri Bottas oli toinen. F1-talvitesteihin nähden voimasuhteet ovat kääntyneet, sillä Ferrari onkin nyt pahasti takamatkalla.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Australian GP suorana 15.-17.3.
Su: Australian GP klo 07.10, ennakkotunnelmat klo 06.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa!

Koko aihe on ollut isosti tapetilla Melbournen viikonlopun aikana, perjantaista lähtien.

Kaikista kuvastavin hetki nähtiin lauantain aika-ajojen toisen osion alkuhetkillä.

Ferrarin Charles Leclerc otti väliaikaisesti ykköspaikan haltuunsa, kun hän alitti Mercedes-kuski Hamiltonin ajan 0,122 sekunnilla.

Hamilton oli kuitenkin jäänyt ruuhkan keskelle, mistä seurasi puhutteleva hetki.

Kansainvälisessä TV-lähetyksessä kuvattiin, kuinka Ferrarin tallipäällikkö Mattia Binotto pyöritteli päätään varikkomuurilla.

Binotto tiesi, että Ferrari on aidon oikeasti selvästi Mercedeksen takana.

Video koko hetkestä ja tilanteesta näkyy ylhäältä.

– Hän tiesi jo tässä vaiheessa kaiken, italialaistoimittaja Alberto Sabbatini kirjoitti Twitterissä, linkittäen Binotton reaktion kylkeen.

Ero realisoitui vain hetkeä myöhemmin, kun Mercedeksen suomalaiskuski Bottas kurvasi lähtöviivan yli ja alitti Leclercin ajan lähes viidellä kymmenyksellä (+0,498).

Mercedeksen ja Ferrarin välimatka vain kasvoi aika-ajojen päätösosiossa, kun Hamilton tykitti peräti seitsemän kymmenystä (+0,704) paremman kierrosajan kuin saksalaiskuski Sebastian Vettel.

Leclerc jäi lopulta lähes sekunnin (+0,956) paalulle ajaneesta Hamiltonista.

Lue myös:

    Uusimmat