Huomasitko tämän TV-lähetyksessä? Lukas Hradeckylta huipputorjunta Cristiano Ronaldoa vastaan, Petri Pasaselta selostamossa täydellinen reaktio

Lukas Hradeckyn ja Leverkusenin ilta Juventusta vastaan oli vaikea. 0-3-tappio ei jättänyt jossiteltavaa, mutta suomalaisvahdin iltaan mahtui myös kaksi huipputorjuntaa.

MAINOS

Mestarien liiga suorana C Morella!

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

Ottelua oli pelattu 56. minuuttia, kun Cristiano Ronaldo pelasi jalkansa vapaaksi rangaistusalueen sisällä, mutta Hradecky luki tilanteen oikein ja torjui laukauksen käsivarrellaan.

Suomalaisen huippuhetki osui ottelun 73. minuutille, jolloin Ronaldo pääsi Gonzalo Higuainin syötöstä laukomaan edellistäkin paremmasta paikasta Hradeckyn ollessa jo sivuttaisliikkeessä. Huuhkajien tähtivahti sijoittui kuitenkin suhteessa Ronaldon liikkeeseen ja laukaukseen oikein.

C Moren kommentaattori Petri Pasanen reagoi torjuntaan voitonriemuisella naurahduksella.

– Ronaldo on ollut kaksi kertaa hyvässä paikassa keskellä maalia ja kaksi kertaa Hradecky on vetänyt pidemmän korren, Pasanen jatkoi.

Noin vartti myöhemmin Paulo Dybala pelasi Ronaldon kolmannen kerran huippupaikkaan, josta numero seitsemän ei enää erehtynyt, vaan painavalla sisäsyrjän laukauksella upotti pallon verkkoon Hradeckyn jalkojen välistä.


Lue myös:

    Uusimmat