Huomasitko? Leijonien jättiläinen hiillosti nerokkaasti "ketjukaveri" Kanelle jäähyn – "Mitenkäs pää kestää?"

Marko Anttila käytti nerokkaasti USA:n supertähden Patrick Kanen turhautumista hyväkseen ja hankki Suomelle ylivoiman.

Kanen pää kuumeni, kun Kasperi Kapanen vei häneltä kiekon takakarvauksella kolmannessa erässä. Tilanne oli jo täysin ohi, kunnes Kane kävi vielä antamassa Suomen vaihtoaition edessä Kapaselle poikittaista mailaa. Leijonien jättiläisen Anttilan hoksottimet toimivat nopeasti.

- Vähän yritin, että jos hän jopa jäisi sinne. Näin, että hänen vaihtaja hyppäsi kehiin ja yritin saada väärää vaihtoa niille. Se toimi tällä kertaa, Anttila paljasti.

- Mä kyselin vain, että mitenkäs pää kestää. Se on aina spontaania, hauskaa verbaliikkaa. Vähän yllättäen lähti siihen mukaan, Anttila kertasi tilannetta.

Kanella ja Anttilalla on myös yhteistä historiaa, he olivat yli 10 vuotta sitten yhdessä Chicago Blackhawksin treenileirillä.

- Siitä tiesin kaverin, ja kyselin vain kuulumisia ja hän jäi sitten juttelemaan. Veikkaan, ettei hän kyllä muista minua, vaikka taidettiin vetää jopa samassa ketjussa joku sisäinen treenipeli, Anttila naureskeli.


Anttila pelasi kolmannessa erässä todella paljon, jopa ylivoimalla. Hänellä oli suojelijan rooli, kun jenkit näyttivät hiiltyvän lopun lähetessä.

- Siinä oli tilanne, että peli oli tavallaan ratkennut ja jos he jotain hölmöilevät, niin ollaan vähän katsomassa selustaa. Ei minun tarvitse ketään pelotella, jos he olisivat jotain tehneet, sitten olisi pitänyt puolustaa, mutta fiksusti hoidettiin tuo loppu, Anttila kertoi.

- Se ylivoima oli varmaan joku suonenveto (valmennukselta) Hauskaahan se on, vähän on aikaa, kun viimeksi olen päässyt, pari vetoakin sain aikaan, hän hekotteli.

Anttila teki Leijonien 6-2-voittoon päättyneessä ottelussa Suomen neljännen maalin.


Lue myös:

    Uusimmat