Huomasitko jotain tuttua kansainvälisen tennistähden yllä? Maria Sakkari taisteli itsensä WTA-turnauksen välieriin suomalaisille tutussa kuosissa

Suomalaista väriä tenniskentillä – Maria Sakkari taisteli itsensä WTA-turnauksen välieriin 2:39
Näin Marimekkoon pukeutunut Maria Sakkari juhlisti voittoaan.

Maria Sakkari pelasi Suomen aikaa maanantain ja tiistain välisenä yönä pelatun ottelun suomalaisille tutussa kuosissa.

Kreikkalainen nouseva tennistähti Maria Sakkari pukeutui Unikkoon Meksikossa pelatun tennisturnauksen ottelussa. Voitolla 26-vuotias eteni turnauksen välieriin. Sakkari pelasi WTA-turnauksessa ottelun suomalaisille tutussa Marimekon Unikolla kuvioidussa asussa. Kuosia on nähty Sakkarin päällä aiemminkin.

Marimekon sivuilla kerrotaan, että kahden merkin yhteistyön tuloksena syntynyt vaatemallisto on saatavilla rajoitetun ajan. 

Yhteistyömallistoon kuuluu urheilu- ja vapaa-ajan vaatteita, kuten uima-asuja, treenivaatteita sekä ulkoiluasuja. Mallisto sisältää myös asusteita ja kenkiä. Sakkarin esimerkin perusteella liikkumiseen tarkoitetut vaatteet toimivat myös ammattilaiskentillä.

Suomen aikaa maanantain ja tiistain välisenä yönä käyty tennisottelu oli Sakkarille ensimmäinen iso voitto Meksikossa. Ennen ottelua Sakkarin vastustajaa Aryna Sabalenkaa oli pidetty ennakkosuosikkina.

Voit katsoa alta, miltä voitto ja eteneminen semifinaaleihin maistui Sakkarista.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä

Lähteet: Adidas, Marimekko ja Eurosport

Lue myös:

    Uusimmat