Huomaatko, mikä tässä tanssivideossa on erikoista? Julien tankotempusta tuli somehitti

Julien tankotanssivideosta tuli viraalihitti. 

Julie Carverista tuli nettisensaatio tankotanssitaitojen ansiosta. Julie julkaisi tanssivideon, jolla tanssii tankonsa avulla Cha-Cha Slide -kappaletta. Jokin videossa on kuitenkin vinossa... Katso video yläpuolelta!

Videolla jo 41 miljoonaa katsojaa

39-vuotias kanadalaisnainen alkoi treenata tankotanssia viisi vuotta sitten, kertoo Mirror.

– En ole mikään kuntosali-ihminen, joten on ihanaa, että saan treenin samalla, kun pidän hauskaa ja olen luova, Julie kuvaa.

Viraalihitiksi nousseella videollaan hän vaikuttaa tanssivan tavanomaisesti, vaikka oikeasti "seisoo katossa" ja pitelee itseään paikallaan käsivoimin.

– Viraalivideoni oli ensimmäinen kerta, kun kokeilin painaa jalkani kattoa vasten ja tanssia musiikin rytmissä, Julie kuvaa.

Videolla on yli 41 miljoonaa katselukertaa TikTokissa.

– Miten saat tuon näyttämään niin vaivattomalta? kommenteissa ihmetellään.

– Sinä vain kiepahdat kokonaan ympäri, mutta olosi näyttää mukavammalta kuin minun, vaikka pelkästään seisoin pystyssä, toinen kommentoija vitsailee.

"Ei siinä tarvitse olla voimakas toi joustava"

Nyt Julie kuvaa kattotemppua "ehdottomaksi suosikikseen".

– Kun tanssin tangolla julkisesti, ihmisiä yleensä yllättää, miten kaunista tanssi on, tai miten paljon voimia se vaatii.

Julien mukaan tankotanssi kuitenkin sopii kaikille.

– Haluaisin ihmisten tietävän, että kuka tahansa voi kokeilla tankoilua iästä, sukupuolesta, muodoista tai koosta riippumatta. Ei siinä tarvitse olla voimakas toi joustava, hän kannustaa.

Lähteet: Mirror, KameraOne, Tiktok.com/@polefitjulie

Lue myös:

    Uusimmat