Huomaako mies seksin aikana, jos nainen on synnyttänyt? Miehet vastaavat

Huomaako mies, että nainen on synnyttänyt? Selvitimme asian!

"Elokuvissa ja myös tosielämässä naiset aina puhuvat siitä, että ”paikat ovat löystyneet” synnytyksen jälkeen ja mies kyllä huomaa sen. No, miten on: huomaako mies seksin aikana, jos nainen on synnyttänyt?", kysyy nimimerkki Mietin asiaa.

Näin miesraati kommentoi:

"Hei mietiskelijä. Kyllä. Pitää tietysti olla aikaisempaa informaatiota että löysyyden kehittymisen verrattuna aikaisempaan kireyteen voi todeta. En ole tainnut nähdä yhtäkään elokuvaa, jossa tuosta puhutaan."
– Mies, 32, tapailee

"No, omaan kokemukseen pohjaten: ei sitä voi suoraan päätellä paikkojen löysyydestä onko nainen synnyttänyt. Asiaan taitaa vaikuttaa niin moni muukin juttu."
– Mies, 41, sinkku


"Hyvä Mietin asiaa: toisinaan sen huomaa, toisinaan ei, kaikki riippuu ihan "paikoista". Toiset ovat vaan tiukempia, vaikka tapahtuisi mitä. Isot pojat aina opettivat näissä jutuissa, että "pikkumunaisten poikien propagandaa". Miehet eivät valita missään tapauksessa."
– Mies, 45, naimissa

"Jos vain random-naisen ottaa, niin ehkä sitä ei voi suoralta kädeltä sanoa varmasti... Omasta vaimosta sen kait huomaa, jos  alapäässä on tapahtunut muutos. Viisas mies tietää, että synnytyksen jälkeen tällainen hetkellinen venähdys tapahtuu. Kai synnytyksessä levähtää, jos sieltä nelikilonen jälkikasvu tulee. Nainen voi olla itse aktiivinen synnytyksen jälkeen ja hiukan jumpata sitä alapäätään. Miehen "vempele" kun ei kasva edes jumpalla synnytyksen jälkeen – vaikka se olisikin siistiä."
– Mies, 46, sinkku

"Tähän on sinällään mahdoton vastata, koska en ole harrastanut seksiä saman naisen kanssa ennen synnytystä ja sen jälkeen. Kokemusta on vain sen jälkeen, ja siinä vaiheessa ei voi enää verrata, onko ne paikat oikeasti "löystyneet" synnytyksen takia vai onko nainen luonnostaan avara. Toisaalta nainen voi toki treenata lantionpohjanlihaksia ja saada paikat parempaan kuosiin, silloin ei ainakaan tarvitse tätä asiaa miettiä."
– Mies, 33, sinkku

"Riippuu varmaan aika paljon naisesta. Toisilla löystyy, toisilla ei. Vähän sama kuin toisilla naisilla kohtu supistuu raskauden jälkeen ennalleen, toisilla ei. Eli ei voi yleistää niin, että alateitse synnyttänyt nainen olisi välttämättä löysä. Itselläni on kokemus 20-vuotiaasta hoikasta naisesta, joka ei ollut synnyttänyt, mutta silti hänellä oli melko "löysät paikat". Omalla vaimollani en ole huomannut löystymistä, vaikka onkin kaksi lasta alateitse synnyttänyt."
– Mies, 37, naimisissa

"Naiset ovat lähtökohtaisesti erilaisia ihan ihmisestä riippuen, äidit sekä lapsettomat. Varmasti on "tiukkoja" äitejä ja "löysiä" lapsettomia. Tuskin löystyminen kuitenkaan mikään urbaanilegenda on."
– Mies, 36, avoliitossa

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja