Huoltoaseman pihalla ammuttiin useita laukauksia Nurmijärvellä – itsensä ampunutta miestä epäillään kahdesta murhan yrityksestä ja pahoinpitelystä

Nurmijärvellä sattui ampumavälikohtaus – tältä paikan päällä näyttää 1:01
Tältä paikan päällä näytti ampumavälikohtauksen jälkeen.

Poliisi tutkii Nurmijärven huoltoaseman pihalla tiistai-iltana tapahtunutta ampumavälikohtausta rikosnimikkeillä murhan yritys ja pahoinpitely. Epäilty on kuollut, mutta poliisi suorittaa silti esitutkinnan jutussa.

Ampumavälikohtaus tapahtui tiistai-iltana huoltoasema Myllykukon pihalla. Mies pahoinpiteli ensin paikalla ollutta entistä naisystäväänsä, meni sitten autolleen, haki haulikon ja pian tämän jälkeen ampui kohti pakenevaa naista sekä hänen seurassaan ollutta miestä kohti. Laukaukset eivät osuneet.

– Tilanteessa ammuttiin enemmän kuin kaksi laukausta, niitä oli useampia. Sivulliset eivät olleet ehkä konkreettisessa vaarassa, mutta kun ampuma-asetta käytetään alueella, missä on ihmisiä, on vaara aina olemassa, tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Tero Tyynelä kertoo MTV Uutisille.

Paljon silminnäkijöitä

Lopuksi epäilty mies ampui itsensä huoltoaseman mittarikentällä. Sitä poliisi tutkii kuolemansyyn selvittämisenä.

– Ampumisella on ollut useita silminnäkijöitä, koska kyse on varsin suositusta huoltoasemasta ja paikalla on ollut jonkun verran väkeä, Tyynelä kertoo.

Tilanteen taustalla oli poliisin mukana parisuhteeseen liittyviä seikkoja. Mies oli sopinut entisen naisystävänsä kanssa tapaamisen huoltoasemalle henkilökohtaisten tavaroiden luovuttamista varten. 

Poliisi epäilee miestä kahdesta murhan yrityksestä, jotka kohdistuivat ex-naisystävään ja hänen seurassaan olleeseen mieheen. Juttu ei tule koskaan etenemään esitutkintaa pidemmälle, koska epäilty on kuollut.

Lue myös:

    Uusimmat