Hummus parmesanilla ja artisokalla

Hummus on dippi kikherneistä. Olemme tuunanneet sen tällä kertaa parmesanilla ja artisokalla.

Ainekset (4 annosta)

2 dl GoGreen Ready in 5 Pika-kikherneitä
1 dl raatettua parmesanjuustoa
0,5 purkki artisokkaa
1 valkosipulinkynsi
oliiviöljyä maun mukaan
4 rkl sitruunanmehua
suolaa ja pippuria maun mukaan

Valmistus (10 min)

1. Keitä kikherneet pakkauksessa olevan ohjeen mukaan. Kaada pois vesi.

2. Raasta parmesani ja valuta artisokka.

3. Laita kikherneet, parmesani, artisokka ja valkosipuli tehosekoittimeen ja sekoita minuutti.

4. Kaada öliiviöljyä maun mukaan (mitä enemmän öljyä sitä löysempi massa).

5. Mausta sitruunanmehulla, suolalla ja pippurilla.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja