Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Hummus parmesanilla ja artisokalla

Julkaistu 06.03.2014 13:44

Hummus on dippi kikherneistä. Olemme tuunanneet sen tällä kertaa parmesanilla ja artisokalla.

Ainekset (4 annosta)

2 dl GoGreen Ready in 5 Pika-kikherneitä
1 dl raatettua parmesanjuustoa
0,5 purkki artisokkaa
1 valkosipulinkynsi
oliiviöljyä maun mukaan
4 rkl sitruunanmehua
suolaa ja pippuria maun mukaan

Valmistus (10 min)

1. Keitä kikherneet pakkauksessa olevan ohjeen mukaan. Kaada pois vesi.

2. Raasta parmesani ja valuta artisokka.

3. Laita kikherneet, parmesani, artisokka ja valkosipuli tehosekoittimeen ja sekoita minuutti.

4. Kaada öliiviöljyä maun mukaan (mitä enemmän öljyä sitä löysempi massa).

5. Mausta sitruunanmehulla, suolalla ja pippurilla.

Lisää reseptejä: GoGreen.fi

Lisää aiheesta:

MasterChef Suomi: Appelsiinirisotto ja appelsiini-pistaasigremolata, Samulin reseptiValmista 20 minuutissa! Mahtava arkiruokaresepti kerää ylistystä: "Paras hapanimeläbroileri, jota olen koskaan maistanut"Näin parsakaali kannattaa valmistaa – testaa herkullista reseptiä!Dippikastike, joka vie kielen mennessään – tätä on pakko kokeilla!Nopea linssikeittoMaa-artisokkaa, sitruunamarinoitua tofua ja rosmariinia
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 14:52
    Takaisinvedot

    Varoitus: Älä polta tätä kynttilää!

  • 14:09
    Etätyö

    Kelan linjaus nosti tunteet pintaan – näin isoissa yrityksissä suhtaudutaan etätöihin

  • 11:59
    Kengät

    Talven trendikengissä voi piillä vaara – tämän toimenpiteen suutari tekisi

  • 08:14
    Sokeri

    Tutkimus paljasti salakavalan sokeri-ilmiön – korostuu erityisesti pienituloisilla

  • 06:48
    Flunssa

    Moni tekee kuumeen mittauksessa piippausvirheen