Hillitön kuva Joonas Suotamosta ja hobiteista leviää maailmalla: "Chewbaccan kainalot haisevat tosi hyvälle"

Joonas Suotamo hävisi lumisodassa Woody Harrelsonille 0:38

Chewbaccan roolissa kunnostautunut Joonas Suotamo tapasi hobitit, mutta tapaaminen ei sujunut aivan ongelmitta.

VIDEO: Joonas Suotamo hävisi lumisodassa Woody Harrelsonille

Suomalaisnäyttelijä Joonas Suotamo tapasi hiljattain Taru sormusten herrasta -trilogiassa hobitteja näytelleet Sean AstininElijah Woodin sekä Billy Boydin. Kolmikko tunnetaan rooleistaan Samina, Frodona sekä Pippininä. 

Suotamo julkaisi nelikon kohtaamisesta kuvan Twitter-tilillään ja lopputulos on hulvaton. Kuvan ottaminen tapaamisesta muodostui ilmeisen haastavaksi, sillä 211 senttimetriä pitkä Suotamo ei ollut mahtua samaan kuvaan alle 170 senttimetriä pitkien näyttelijöiden kanssa. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Pituuseroista ja valokuvauksen hankaluuksista huolimatta nelikolla on vaikuttanut olevan hauskaa keskenään. Billy Boyd ja Elijah Wood vitsailivat asiasta omilla Twitter-tileillään.

– Chewbaccan kainalot haisevat tosi hyvälle, Billy Boyd kuittasi Twitterissä.


– Chewie näkee Endoriin asti tuolta ylhäältä, Elijah Wood kommentoi.

31-vuotias Suotamo on näytellyt kahdessa viimeisessä Tähtien sota -elokuvassa (Star Wars: The Force Awakens, 2015, Star Wars: The Last Jedi, 2017) karvaista wookie-jättiä Chewbaccaa. Hänet nähdään samassa roolissa myös tällä viikolla ensi-iltansa saaneessa Solo: A Star Wars Story -elokuvassa.

Suotamon twiitti on levinnyt sosiaalisessa mediassa kulovalkean tavoin ympäri maailmaa. Twiitti on kerännyt muutamassa päivässä yli 60 000 tykkäystä ja sitä on jaettu yli 11 000 kertaa. 

Lähde: Mashable

Lue myös:

    Uusimmat