Hulvaton komedia palaa – Paras vuosi ikinä -sarjan uusi kausi alkaa

Paras vuosi ikinä saa pian jatkoa uuden kauden myötä.

Vuosi sitten C More -ensi-iltansa saanut Paras vuosi ikinä -sarja jatkuu toisen tuotantokauden jaksoin. Päähahmojen, kolmikymppisten Karlan (Lotta Kaihua) ja Miinan (Ella Lahdenmäki) hulvattomat elämäntuskailut uskaliaine kokeiluineen ja kommelluksineen olivat raikkaalla tavalla samaistuttavia ja hykerryttävän viihdyttäviä. 

Huhtikuussa C Moressa käynnistyvällä uudella tuotantokaudella kämppiksinä asuvien Karlan ja Miinan elämän parhaimman vuoden to-do-lista saa jatkoa. Karla kokee vapautumisensa päässeen vasta alkuun, vaikka rahakkaasta työtarjouksesta kieltäytyminen ei ollut ihan helppoa. Miinan yhteinen yö eksänsä Teemun (Joonas Kääriäinen) kanssa on puolestaan tehnyt selväksi, ettei hän haikaile takaisin entiseen suhteeseensa. Miina päättää jättää Teemun - mutta Teemu ehtiikin jälleen ensin.

Miina käy pariterapiassa eksänsä ja tämän uuden tyttöystävän Hennin (Sara Soulié) kanssa, mutta vasta shibari-kurssi avaa henkisiä solmuja. Miina löytää taiteellisuutensa ja alkaa kasvattaa karvoja, Karla taas tutustuu seksipositiivisuuteen. Naiset innostuvat myös parantamaan maailmaa poliittisin keinoin, mikä johtaa julkiseen anteeksipyyntöön. Yhteisen vuoden jatko on vaakalaudalla, kun Karlan elämän suuri rakkaus ottaa vuosien jälkeen yhteyttä.

Käsikirjoituksesta vastaavat edelliskauden tapaan Tuffi Filmsin Jenni Toivoniemi ja Kirsikka Saari, jotka myös ohjaavat sarjan. Lisäksi Ulla Heikkilä on ollut mukana kirjoittamassa uusia jaksoja. Uudella kaudella nähdään myös liuta uusia näyttelijöitä, esimerkiksi Tommi Eronen, Santtu Karvonen, Marjaana Maijala, Johannes Holopainen, Vilma Kinnunen ja Samuli Niittymäki


Jaksot:

Jakso 1: Esiäidin totuus
Miinan känninen kihlaus hänen eksänsä Teemun kanssa on jäänyt selvittämättä. Miina ylipuhuu Karlan mukaansa Esiäidin voima -kurssille löytääkseen sisäisen äänensä.

Jakso 2: Kokonaisvaltainen hyvä olo
Karlalla on ikäkriisi, ja hän päättää pistää itsensä tikkiin personal trainerin avulla. Miina päätyy pariterapiaan eksänsä Teemun ja tämän nykyisen naisystävän Hennin kanssa.

Jakso 3: Stadi for Stadi
Sohvalla makoilu saa jäädä, kun naiset toteavat, että pelkkä peukuttaminen netissä ei riitä. Miina ja Karla päättävät pelastaa kaupunkiluonnon. Heidän perustamansa kansanliike ottaa yllättäen tulta alleen.

Jakso 4: Köydet eivät valehtele
Karlan äiti tulee vierailulle uuden miesystävänsä kanssa. Miina ja Karla päätyvät osallistumaan japanilaiselle parinsidontakurssille, koska Karla haluaa todistaa äidilleen ja Miina eksälleen, kuinka vapautuneita he ovat.

Jakso 5: Vapauta puskasi
Miina löytää luovuutensa keramiikkakurssilla. Taideopettaja Loviisan esimerkin innoittamana hän päättää ryhtyä karva-aktivistiksi. Karla taistelee rajujen PMS-oireiden kanssa.

Paras vuosi ikinä -komediasarjan 2. kausi C More -suoratoistopalvelussa 22.4. alkaen. Jaksoja on yhteensä 8. Myös ensimmäinen kausi on katsottavissa C Moressa. Paras vuosi ikinä on C More -alkuperäissarja.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja