Huippumalli Gigi Hadid pidätettiin kannabiksen hallussapidosta Caymansaarilla – sai sakkorangaistuksen

Kannabista myydään kivijalkaliikkeessä Helsingissä – mistä on kyse? 2:35
Katso myös: Helsinkiläinen liike myy kannabista. Videolla kerrotaan, miten liikkeen toiminta voi olla laillista.

Gigi Hadidin lomamatka alkoi takkuisesti.

Yhdysvaltalainen huippumalli Gigi Hadid pidätettiin kannabiksen ja oheistuotteiden hallussapidosta, kertoo muun muassa TMZ.

Hadid ja hänen ystävänsä laskeutuivat yksityiskoneella Owen Robertsin kansainväliselle lentoasemalle Caymansaarille maanantaina 10. heinäkuuta. Lentoasemalla tulli- ja rajavalvontaviranomaiset tutkivat Hadidin ja hänen seuralaisensa matkatavarat ja löysivät pienen määrän huumausainetta sekä sen käyttämiseen tarkoitettuja oheistuotteita.

Vaikka löydösten todettiin olleen tarkoitettu vain henkilökohtaiseen käyttöön, pidätettiin Hadid ja hänen ystävänsä huumausaineen sekä oheistuotteiden maahantuonnista epäiltyinä. Kaksikko vietiin paikalliseen pidätyskeskukseen, josta heidät vapautettiin takuita vastaan.

Kaksi päivää myöhemmin järjestetyssä oikeuskäsittelyssä Hadidin ja hänen ystävänsä todettiin syyllistyneen rikokseen, ja heille molemmille määrättiin 1 000 dollarin sakko, rajavalvonnan tiedottaja vahvisti E! Newsille.

Hadidin edustaja kommentoi tapahtunutta jälkikäteen E! Newsille.

Gigi matkusti mukanaan marihuanaa, joka oli ostettu laillisesti New Yorkista lääketieteellisellä luvalla. Se on ollut laillista lääkinnällisessä käytössä Grand Caymanilla vuodesta 2017 alkaen. (Hadidin) rekisteri on edelleen puhdas ja hän nautti loppuajastaan ​​saarella, Hadidin edustaja kommentoi.

Hadidille läheinen lähde väittää TMZ:lle, että matkatavaroista löytynyt kannabis kuului Hadidin sijaan hänen ystävälleen, mutta koska kaksikon käyttämä yksityiskone oli Hadidin nimissä, joutui myös huippumalli vastuuseen.

Samainen lähde väittää myös, että paikalliset viranomaiset halusivat Hadidin maksavan heille, mutta malli oli kertoman mukaan kieltäytynyt ja valinnut lailliset seuraamukset.

Caymanin poliisit sen sijaan kiistävät lahjontasyytökset TMZ:lle, mutta kehottavat Hadidia tekemään joka tapauksessa virallisen valituksen aiheeseen erikoistuneelle yksikölle, joka voi selvittää, onko lahjontaväitteen tueksi todisteita.

Lue myös:

    Uusimmat