Mainos

Huippuluokan älypuhelin superhalvalla – kunhan siedät mainoksia

Yhdysvaltalainen älypuhelinvalmistaja Blu myy mainoksia sietäville älypuhelimia edullisella hintalapulla.

Kelpolaitteesta ei tarvitse aina maksaa maltaita – mikäli hermot kestävät parhaillaan jopa satoja mainoksia päivässä.

Älypuhelinvalmistaja Blu tekee puhelimia, joista mainoksia hyvin sietävät saavat "alennusta". Android-puhelimilla on hintaa alkaen 50 dollaria eli noin 45 euroa.

Harvinaisen kohtuullinen hintalappu sisältää kuitenkin omat ehtonsa: puhelimen käyttäjä saa nimittäin varautua selaamaan päivänsä aikana lukuisia mainoksia. Mainoksia on nimittäin upotettu niin puhelimen lukitusnäytölle kuin ilmoituksiin sekä puhelimeen ennalta ladattuihin sovelluksiin.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Mainosten takana on yhdysvaltalainen verkkokauppa Amazon. Mainosten lisäksi puhelin tuleekin hyvin varusteltuna Amazonin sekä Googlen omilla sovelluksilla, joita käyttäjä ei voi poistaa.

Puhelimen käyttäjällä olisi suotavaa olla hyvä mainosten sietokyky. Koko näytön kokoinen mainos nimittäin ponnahtaa näytölle joka kerta, kun puhelimen lukituksen avaa. Yllättävää kyllä mainoksia ei kohdenneta käyttäjälle sopiviksi.

Puhelimen saa myös ilman mainoksia. Tosin tällöin hinta kipuaa kaksinkertaiseksi alkaen 100 dollariin eli noin 90 euroon.

Teknisiltä ominaisuuksiltaan älypuhelin on varusteltu viiden tuuman Gorilla Glass 3 -HD-näytöllä, kohtuuhyvällä etu- ja takakameralla sekä 1.3 GHz neliydinprosessorilla. Erityistä puhelimessa on kuitenkin sen hinta-laatusuhde.

Valmistajan puhelimia on myyty yli 35 miljoonaa kappaletta yli 40 maassa.

 

Lähteet: Wired täällä ja täällä

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.