Huikea esitys, jollaista et ole ennen nähnyt: Nainen tankotanssii viimeisillään raskaana!

0:58

Odottava äiti todistaa huimilla videoillaan, ettei raskauden tarvitse olla este akrobatiaa vaativalle liikunnalle.

Katso yllä olevalta videolta, kuinka raskaana oleva Allison tanssii upeasti tangolla.

Allison Sipes ei ole antanut raskauden vaikuttaa hänen voimaa ja notkeutta vaativaan harrastukseensa: tankotanssiin. Nainen on ladannut sosiaaliseen mediaan useita videoita, joissa tanssii tangon ympärillä sulavasti pyöreästä vatsastaan huolimatta.

– Tankotanssin edelleen, mutta tämä on viimeinen viikko, jolloin teen stiä raskaana. Laskettu aikani on 7. huhtikuuta, kertoo Allison MTV Lifestylelle.

Parenting Insider -sivuston videolla odottava äiti sanoo puhuneensa usean fysioterapeutin kanssa harjoittelunsa turvallisuudesta. Asiantuntijoiden mukaan tankotanssista ei pitäisi olla Allisonin tai syntymättömän lapsen terveydelle haittaa, kunhan harjoittelu tuntuu hyvältä.

– Kukaan fysioterapeuteista ei kieltänyt minua olemasta ylösalaisin, mutta kaikki olivat yhtä mieltä siitä, että mitä kauemmin jatkan harjoittelua, sitä paremmin synnytys sujuu ja sitä paremmin synnytyksestä toivun.

Tietyissä liikkeissä maha on tiellä

Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Täysin samaan tapaan kuin ennen ei tankotanssi ymmärrettävästi ole sujunut. Allison kuitenkin kokee, että pääasiassa tankotanssi raskauden aikana on ollut mielenkiintoista ja haastavaa.

– En huomannut erityisempiä eroja entiseen, ennen kuin olin kuudennella kuulla raskaana. Silloin kertynyt paino ja kasvanut vatsa tekivät tietyistä liikkeistä vaikeita, hän kertoo MTV Lifestylelle.

– Ehdottomasti on liikkeitä, joita en voi odottaessani tangolla tehdä. Tällaisia ovat esimerkiksi temput, joissa mahani painaa tankoa.

Ihmiset suhtautuvat videoihin pääosin myönteisesti


Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Allison kertoo saaneensa tankotanssivideoistaan hyvää ja kannustavaa palautetta.

– Ihmiset ovat suhtautuneet tankotanssivideoihini erittäin positiivisesti. Toki joskus tulee vastaan satunnaisia mielensä pahoittajia ja trolleja, mutten välitä heistä.

Tuntuu, ettei mikään saa naista pysähtymään tangollaan. Ei raskaus, eikä synnytys.

– Aion todellakin jatkaa tankotanssia synnyttämisen jälkeenkin, sillä tiedän sen olevan mahtavaa harjoitusta niin mielelle kuin kehollekin!

***

0:42

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.