Huhut olivat totta – Megan Fox myönsi suhteen entiseen vastanäyttelijäänsä

Megan Fox myönsi olleensa suhteessa Shia LaBeoufin kanssa kaksikon kuvatessa Transformers-elokuvia.

Elokuvatähti Megan Fox paljasti olleensa suhteessa Shia LaBeoufin kanssa vieraillessaan Andy Cohenin juontamassa keskusteluohjelmassa. Kiperistä kysymyksistään tunnettu Cohen kysyi Foxilta, oliko hänellä ja LaBoufilla aikanaan suhde. Kaksikko näytteli yhdessä kahdessa ensimmäisessä Transformers-elokuvassa.

– Voin varmistaa, että se oli romanttinen suhde. Rakastan häntä. En ole koskaan kieltänyt sitä, että rakastaisin häntä, Fox paljasti.

Fox ja LaBeouf esiintyivät vuonna 2007 ilmestyneessä Transformers-elokuvassa ja sen vuonna 2009 ilmestyneessä jatko-osassa. Fox sai lähteä elokuvasarjasta hänen kritisoituaan elokuvien ohjaajaa Michael Bayta.

Haastattelussa Fox täsmensi, että kyseessä oli kuvauksissa puhjennut suhde, joka ei jatkunut hänen Transformers-urakkansa jälkeen. LaBeouf vihjasi suhteesta ensimmäisen kerran vuonna 2011.

– Katsos, olet kuvauksissa kuuden kuukauden ajan jonkun kanssa, jonka on tarkoitus olla kiinnostunut sinusta ja sinun on tarkoitus olla kiinnostunut hänestä. En koskaan ymmärtänyt työn ja oikean elämän erottamista siinä tilanteessa. Meganin kanssa viettämäni aika oli meidän välinen juttumme, LaBeouf kertoi Details-lehden haastattelussa.

Fox on ollut vuodesta 2004 myrskyjen täytteisessä suhteessa Beverly Hills 90210 -näyttelijä Brian Austin Greenin kanssa. Pariskunta erosi hetkeksi vuonna 2009, kun Foxin suhde LaBeoufin kanssa oli päättymäisillään. He menivät naimisiin vain noin vuosi tämän jälkeen.

Foxilla ja Greenilla on kolme yhteistä lasta. Fox haki avioeroa Greenistä vuonna 2015, mutta kaksikko ilmoitti pian tämän jälkeen odottavansa kolmatta lastaan ja palasivat seuraavana vuonna jälleen yhteen.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja