Ex-mies on Megan Foxin tulevan lapsen isä – vitsailee asiasta somessa

Megan Fox jätti eropaperit miehestään viime elokuussa. Maanantaina hän kuitenkin yllätti kaikki poseeraamalla punaisella matolla suloisen vauvavatsan kanssa. 

Näyttelijä Megan Fox, 29, odottaa kolmatta lastaan. Hän paljasti asian maanantaina CinemaConissa, kun hän säteili punaisella matolla Versacen tyköistuvassa mekossa.

Foxin raskaus tuli näyttelijän faneille todellisena yllätyksenä, sillä Fox jätti viime elokuussa avioerohakemuksen erotakseen miehestään Brian Austin Greenistä. Tulevan lapsen isästä käynnistyikin kiivaat spekulaatiot heti raskauden paljastuttua. 

Fox itse naljailee spekulaatioille Instagramissa kuvakollaasilla, jossa hän poseeraa kollegoidensa Shia LeBeoufin, Will Arnettin ja Jake Johnsonin kanssa. Hän on lisännyt kuvaan tunnisteen #notthefather, eli "hän ei ole isä".


Megan Foxin tai Brian Austin Greenin edustajat eivät ole kommentoineet raskausuutista toistaiseksi mitenkään, mutta useiden lähteiden mukaan Green on tulevan lapsen isä eropapereista huolimatta. 

Lähes 12 vuotta yhdessä olleet Fox ja Green ova entuudestaan kahden lapsen, 3-vuotiaan Noahin ja 2-vuotiaan Bodhin, ylpeät vanhemmat. 


Lue myös:

    Uusimmat