Huhu: Samsung tuo kolmoiskameran ja sormenjälkilukijan näyttöön myös keskihintaisiin puhelimiin jo ensi vuonna

Samsungin tuleviin Galaxy S10 -puhelimiin huhutaan kolmea takakameraa ja näytön alle sijoitettua sormenjälkilukijaa. Nämä ominaisuudet ovat jo nähty markkinoilla kalliimmissa älypuhelimissa, mutta tuoreiden huhujen mukaan Samsung tuo ominaisuudet Galaxy S10 -puhelinten lisäksi keskihintaluokan Galaxy A -sarjaan, kertoo ETNews. Asiasta uutisoi AndroidAuthority.

Galaxy A -sarjan puhelimiin Samsung on tuonut ominaisuuksia, jotka normaalisti ovat vain kalliimmissa älypuhelimissa. Ne ovat monesti vesi- ja pölytiiviitä sekä niiden lasinen ja alumiininen rakenne tuo arvokkaampaa tuntumaa. Ensi vuonna Samsung tuo mahdollisesti kolmoistakakamerat ja näytön alle sijoitetut sormenjälkilukijat keskihintaluokan Galaxy A -puhelimiin.

Huhujen mukaan Galaxy A -sarjan puhelimissa käytettäisiin optista sormenjälkilukijaa näytön alla. Galaxy S10 -puhelimissa hyödynnettäisiin taasen ultraääneen perustuvaa sormenjälkitunnistinta, joka on optista lukijaa nopeampi.

Galaxy A -sarjan puhelimissa tuplakameroita on ollut jo aiemminkin. Galaxy A6 Plussassa on kaksoistakakamera ja Galaxy A8:ssa on kaksoisetukamera. Ensi vuonna Galaxy A -sarjan malleissa saatetaan kuitenkin nähdä kolmoistakakameroita. Ne tuskin ovat kuitenkaan vastaavia kuin Galaxy S10 -puhelimissa. Huhujen mukaan ainakin Galaxy S10+:ssa olisi 12 megapikselin vaihtuvalla aukolla varustetun pääkameran lisäksi kaksinkertaisen optisen zoomin mahdollistava 13 megapikselin kamera sekä 123 asteen laajakulmalinssillä varustettu 16 megapikselin kamera.

Mikäli tuoreet huhut pitävät paikkaansa, on ensi vuoden Galaxy A -sarjan malleista – tai ainakin osasta niistä – tulossa mielenkiintoisia. Kun lippulaivaälypuhelimien hinnat Samsungilla ovat jo parhaimmillaan tuhannen euron tietämillä, olisi Samsungin mallistossa edullisempia puhelimia mielenkiintoisilla ominaisuuksilla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja