Huhu: Huawei P20 Prolle esitellään uusia värivaihtoehtoja alle kahden viikon päästä

Huawein keväällä markkinoille tullut P20 Pro -huippupuhelin saa uusia värivaihtoehtoja IFA-messujen yhteydessä, on Android Authority -sivusto paljastanut lähteisiinsä perustuen.

Huawei järjestää IFA-messuilla julkistustilaisuutensa perjantaina 31. elokuuta.

Sivuston mukaan se on nähnyt jo tulevista värivaihtoehdoista kuvat ja tietää myös niiden nimet, mutta salaa nämä tiedot toistaiseksi lähdettä suojellakseen.

Uudet värivaihtoehdot ovat jatkoa P20 Pron aiemmalle Twilight-värivaihtoehdolle, jossa väri vaihtelee valon osuessa puhelimeen purppurasta siniseen ja takaisin turkoosiin puhelimen eri osissa.

Uusista vaihtoehdoista ensimmäisessä musta väri yhdistyy turkoosiin puhelimen toisella laidalla. Vaihtoehdon inspiraatioksi mainitaan Twilightin tavoin yötaivas revontulten kera. Toisessa uudessa värivaihtoehdossa, joka mainitaan hillitymmäksi ja merenalaiseen värimaailmaan pohjautuvaksi, yhdistyy valkoinen kevyesti pinkkiin ja keltaiseen.

Teknisinä ominaisuuksina Huawei P20 Pro sisältää 6,1 tuuman laajan AMOLED -näytön, kolmoiskameran jopa 40 megapikselin tarkkuudella, Kirin 970 -järjestelmäpiirin sekä 4 000 milliampeeritunnin akun. P20 Prota pidetään tämän hetken parhaimapana kamerapuhelimena ja se johtaa muun muassa DxOMark-kameratestaajan rankingia.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja