Mainos

Huhtasaari: Olemme valmiita äänestämään hallitusohjelmaa vastaan

7:19

Perussuomalaisten varapuheenjohtaja Laura Huhtasaari kertoo Huomenta Suomessa, että puolue on valmis äänestämään jatkossa hallituksen esityksiä vastaan, joita puolue on ollut itse mukana laatimassa.

– Niitä mitä olemme itse laatineet ja mitä pidämme hyvänä, niitä tuemme. Niitä, joissa olemme joutuneet taipumaan keskustan ja kokoomuksen esityksiin, äänestämme niin kuin parhaaksi katsomme, hän kertoo.

Perussuomalaisten eduskuntaryhmä kokoontuu tänään kello 13. Huhtasaaren mukaan heillä ei ole tietoa, että kukaan kansanedustaja olisi jättämässä eduskuntaryhmää.

2:40

Kiistää Soinin työn tuhoutuneen

Huhtasaari kiistää näkemyksen, että Timo Soinin työ perusuomalaisissa olisi tuhottu. Hän korostaa, että puolueen uusi johto on äänestetty valtaan demokraattisesti.

– Vuosisadassa ei montaa Timo Soinin kaltaista poliitikkoa ole. Hän on rakentanut uskomattoman kansanliikkeen, eikä työtä ole missään nimessä tuhottu.

Huhtasaari myös kuvailee oloaan vedätetyksi, sillä hänellä on tunne että perussuomalaiset haluttiin ulos hallituksesta, jossa he olisivat halunneet jatkaa työtä.

4:20

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.