Hugh Hefner pääsee ensimmäisen kansikuvatyttönsä seuraan – haudataan Marilyn Monroen viereen

Playboy-legenda Hugh Hefner on kuollut 0:44

Hugh Hefnerillä oli aina heikkoutensa kaikkien aikojen ensimmäistä Playboyn kansityttöään kohtaan. 

Maineikkaan Playboy-miestenlehden perustaja Hugh Hefner on kuollut kotikartanossaan 91-vuotiaana. Hän oli naimisissa kolme kertaa ja hänet tunnettiin todellisena naistenmiehenä. Hefnerillä oli kuitenkin suuri heikkous hänen ensimmäistä kansityttöään, Marilyn Monroeta kohtaan.

Hefner osti jo parikymmentä vuotta sitten hautaholvin legendaarisen näyttelijättären vierestä, sillä hän halusi viettää iäisyyden vaalean kaunottaren rinnalla. Vaikka Playboy-legenda ja Monroe eivät itseasiassa koskaan tavanneet, Hefner on kertonut tunteneensa vahvan yhteyden nuorena kuolleeseen näyttelijään.

Vuonna 2013 Hefner kertoi CBS-kanavalle Monroen merkityksestä hänelle ja siitä, kuinka nainen auttoi häntä luomaan legendaarisen brändin joka muutti hänen elämänsä.

– Tunnen tuplayhteyden häneen, sillä hän oli Playboyn perustamisen avain ja olemme kumpikin syntyneet vuonna 1926. 

Hefner on myös kuvaillut Monroeta "ultimaattiseksi blondiksi", joihin hän oli erittäin mieltynyt. Hän on myöntänyt myös että hänestä olisi ollut ihanaa deittailla Monroeta. 

Kun Monroen vieressä oleva, Los Angelesin Westwood Village Memorial Parkissa sijaitseva hautaholvi vapautui vuonna 1992, Hefner osti sen 75 000 dollarilla. 

Vuonna 2016 uutisoitiin Playboy-kartanon myynnistä. Katso alla video aiheesta.

Playboy-kartano myytävänä - Hugh Hefner kaupan päälle 0:54

Lue myös:

    Uusimmat