Huawein uuden P20-huippupuhelimen design paljastui kuvissa ja videolla – mukana on kuin onkin kolme takakameraa!

Eilen nähtiin jo P20 Liten design kuvissa ja videolla – ja sittemmin myös live-kuvissa – ja tänään on P20-huippupuhelimista P20 Plussan tai P20 Pron vuoro.

P10-puhelimet ovat saamassa seuraajikseen P20-puhelimet, mutta huippumallin tarkasta mallinimestä ei ole vielä varmuutta. P10 Plussan looginen seuraaja olisi P20 Plus, mutta toisaalta Mate 10 -puhelimissa Huawei otti käyttöön Pro-lisänimen, joten myös P20 Pro on vielä mahdollinen.

Oli mallinimi lopulta mikä hyvänsä, on luvassa erittäin mielenkiintoinen uutuuspuhelin. Näyttö kattaa etupuolen laajasti. Keskellä yläreunaa on P20 Liten tavoin lovi kameroille ja muille antureille. Näissä kuvissa ei nähdä etupuolella kotipainiketta, mutta tietojen mukaan lähde oli nähnyt laitteita sekä kotipainikkeella että ilman. Mihin ratkaisuun Huawei lopulta päätyy, selviää vasta myöhemmin.

Mielenkiintoisin seikka uusissa materiaaleissa löytyy takaa. P20-huippupuhelimeen on povattu kolmea takakameraa, ja näin on myös tapahtumassa. Hieman erikoisesti kameroista kaksi on sijoitettu korotetulle alueelle ja yksi erikseen näiden alapuolelle. Kolmen takakameran tekniikasta ei ole vielä selvyyttä.

Tuttuun OnLeaks-tapaan julkaistut materiaalit perustuvat suunnittelutiedostoihin, joiden perusteella nyt nähtävät kuvat ja videot on luotu. Julkaisu on tehty yhdessä Tiger Mobiles -sivuston kanssa.

P20-puhelinten julkistus on ohjelmassa 27. maaliskuuta Pariisissa. Varmaa lienee, että lisää vuotoja on luvassa vielä rutkasti ennen sitä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja