Huawei toi myyntiin Suomessa 149 euron Y6 (2018) -älypuhelimen

Huawei on tuonut Suomessa tänään 11. toukokuuta myyntiin uuden edullisen, suositushinnaltaan 149 euron Y6 (2018) -älypuhelinmallin.

Alumiinirunkoinen Huawei Y6 (2018) on varustettu 5,7 tuuman 18:9-kuvasuhteen näytöllä, jonka tarkkuus on 1440×720 pikseliä, Qualcommin kahdeksanytimisellä Snapdragon 450 -järjestelmäpiirillä, 2 gigatavulla RAM-muistia ja 16 gigatavulla tallennusmuistia, joka on laajennettavissa microSD-muistikorilla. Akun kapasiteetti on 3 000 milliampeerituntia. Paksuutta puhelimella on 7,8 millimetriä ja painoa 150 grammaa.

Takana Y6 (2018) tarjoaa vain yhden 13 megapikselin kameran, vaikka kamera-alue onkin muotoiltu kaksoiskamerapuhelimia muistuttaen. Edestä löytyvän kameran tarkkuus on 5 megapikseliä.

SIM-korttipaikkoja on kaksi, joista toinen on jaettu muistikorttipaikan kanssa. Liitäntöinä ovat Micro-USB ja 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä. Huomionarvoinen pieni erikoisuus on myös taki kahdelle samanaikaiselle Bluetooth-yhteydelle. Huawei Y6 (2018) sisältää myös Huawein Game Suite -tilan, joka ”tasapainottaa pelin suorituskykytarpeita ja akun tuottamia tehoja mahdollistaen näin pitkät pelisessiot” sekä hiljentää osan ilmoituksista pelaamisen aikana.

Sormenjälkilukijaa Y6 (2018):ssa ei ole, vaan sen sijaan tunnistautuminen onnistuu etukameraan perustuvalla Face Unlock -kasvojentunnistuksella. Käyttöjärjestelmäversiona puhelimessa on Android 8.0 Oreo Huawein EMUI 8.0 -käyttöliittymällä.

Värivaihtoehtoja uutuudelle ovat musta, sininen ja kulta.

”Huawei Y6 2018 on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen ja hintaluokassaan ainoa FullView- näytöllä varustettu älypuhelin käyttäjälle, joka arvostaa älypuhelimessa helppoutta ja sulavia perustoimintoja. Laitteen kolmipaikkainen korttiasema mahdollistaa kahden SIM-kortin lisäksi myös erillisen microSD-muistikortin hyödyntämisen, eli tallennustila ei lopu kesken”, toteaa Huawein kuluttajaliiketoimintayksikön myyntipäällikkö Jesse Kajes.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja