HTC:n Vive-laitteet toimivat pian langattomasti – adapteri saapuu myyntiin 24. syyskuuta

HTC on tänään kertonut, että sen Vive-laitteet langattomaksi muuntava Vive Wireless Adapter saapuu myyntiin 24. syyskuuta ja saapuu ennakkotilattavaksi 5. syyskuuta. Vive Wireless Adapter helpottaa virtuaalilasien käyttöä, kun ne toimivat adapterin avulla ilman liikkumista hankaloittavia johtoja.

Suomessa Vive Wireless Adapterin voi hankkia Verkkokauppa.comin kautta tai suoraan Vive.comista. Se tulee maksamaan 345 euroa ja Vive Pron käyttäjät joutuvat hankkimaan lisäpaketin, joka maksaa 75 euroa.

”Viven julkaisun jälkeen olemme yrittäneet tehdä langattoman VR-kokemuksen ja sitä ovat toivoneet niin yritys- kuin kuluttaja-asiakkaatkin. Yhdessä Intelin ja DisplayLinkin kanssa saimme tuotettua Vive Wireless Adapterin. Se helpottaa Viven käyttöä säilyttäen laadukkaan VR-kokemuksen”, sanoo Viven Euroopan johtaja Paul Brown.

HTC:n mukaan adapterin käyttöönotto kestää vain muutamia minuutteja. Adapterin kantama on noin kuusi metriä, joten sitä voi käyttää myös melko suurissa huoneissa. Virtansa adapteri saa HTC QC 3.0 Power Bankista, joka toimii tarvittaessa vaikkapa puhelimen varavirtalähteenä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja