HS: Jussi Hakulisen hittejä ei esitetä Olli Lindholmin muistokonserteissa

2:37
Olli Lindholm nähtiin muun muassa Linnan itsenäisyyspäivän juhlissa.

Jussi Hakulisen säveltämiä kappaleita ei kuulla Olli Lindhomin kunniaksi järjestettävissä muistokonserteissa, kertoo Helsingin Sanomat.

-yhtyeen entinen jäsen Jussi Hakulinen esitti aikaisemmin toiveen, ettei hänen kappaleitaan esitettäisi edesmenneen Olli Lindholmin muistoksi järjestettävissä konserteissa. Miehen käsialaa ovat monet Yön hittibiisit kuten Joutsenlaulu, Rakkaus on lumivalkoinen ja Hän tanssii kanssa enkeleiden.

Nyt Helsingin Sanomat kertoo, ettei Hakulisen kappaleita kuulla toukokuussa järjestettävissä konserteissa. Kappalelistassa oli alun perin kaksi Hakulisen säveltämää ja sanoittamaa kappaletta.

– Menemme lain kirjaimen ja Teoston uusien sopimusten mukaan. Jos kerran tulee kielto, Hakulisen kirjoittamia lauluja ei esitetä, Piikkikasvi Agencyn ohjelmamyyjä Kari Pössi vahvisti.

– Kunnioitamme hänen tahtoaan olla esittämättä niitä, jos hän niin haluaa, Yö-yhtyeen kosketinsoittaja Mikko Kangasjärvi kommentoi lehdelle.

Rakastettu Yö-yhtyeen solisti Olli Lindholm menehtyi helmikuussa sairauskohtaukseen 54-vuotiaana. Muistokonsertit järjestetään Porin Isomäki Areenalla 10. toukokuuta sekä Tampere-talossa 11. ja 12. toukokuuta.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja