HPK nappasi itselleen farmiseuran Mestiksestä – hallitseva Suomen mestari yhteistyöhön naapurinsa kanssa

HPK:n urheilujohtaja Mika Toivola kertoo koronakriisin aiheuttamista vaikeuksista:"Jokaisen seuran täytyy tehdä omat ratkaisunsa" 5:27
HPK:n urheilujohtaja Mika Toivola kertoo koronakriisin aiheuttamista vaikeuksista.

SM-liigassa pelaava HPK on solminut kolmevuotisen yhteistyösopimuksen Forssan Palloseuran kanssa.

HPK ja Forssan Palloseura aloittavat yhteistyönsä elokuussa. Sopimus kattaa jääkiekkokaudet 2020-2023, ja siihen sisältyy optio kahdesta lisävuodesta. Forssan Palloseura nousee alkavaksi kaudeksi Mestikseen. Sopimus on voimassa sillä ehdolla, että FPS säilyy kyseisellä sarjaportaalla.

Uutista oli odotettu, sillä HPK:lla ei ollut yhteistyöseuraa Mestiksessä ja Forssa sijaitsee Hämeenlinnan tavoin Kanta-Hämeessä.

Toimitusjohtaja Antti Toivasen mukaan HPK on erittäin tyytyväinen pitkään yhteistyösopimukseen, jossa HPK pääsee tukemaan FPS:ää sekä urheilullisesti, taloudellisesti että hallinnollisesti.

– Heti ensimmäisistä keskusteluista lähtien kävi selväksi, että FPS:llä on vahva tahtotila viedä Forssa takaisin uskottavaksi Mestis-organisaatioksi ja kehittää toimintaa pitkäjänteisesti. Tämä antaa meille tulevaisuuteen erittäin hyvät yhteistyömahdollisuudet. Meillä on vahva usko, että FPS tulee onnistumaan tässä hankkeessa, Toivanen kertoo HPK:n tiedotteessa.

Sopimus mahdollistaa yhteistyöseurojen tapaisen pelaajaliikenteen joukkueiden välillä, kiintiömääriä noudattaen. Sen lisäksi HPK:n alle 20-vuotiaita pelaajia voidaan lähettää vapaasti FPS:n Mestis-ryhmään keräämään kokemusta Liiga-pelien alla.

Lue myös:

    Uusimmat