HPK:n tuoreet Suomen mestarit soittivat suoraan radiolähetykseen – Kanada-malja on jo ottanut osumaa: "Jääkiekkoilijat ovat tällä hetkellä taitoluistelijoita"

HPK-kapteeni Paajanen tunnelmoi torijuhlissa –"Jotkut nukkui, jotkut ei" 1:51
HPK:n kapteeni Otto Paajasen mietteitä joukkueen kultajuhlista.

Lauantaina jääkiekon Suomen mestaruuden voittanut Hämeenlinnan Pallokerho  soitti tiistaiaamuna Radio Novan aamulähetykseen. Mestaruuspokaali eli poika on tuttuun tapaan ottanut juhlien tuoksinnassa osumaa.

HPK jatkoi tuttu perinnettä soittamalla mestaruusjuhlista aamulähetykseen. Eniten äänessä olleen Robert Leinon mukaan soittoa oli joukkueessa odotettu innolla.

– Olemme yrittäneet parhaamme mukaan juhlia. Olemme odottaneet tätä aamua, että pääsemme soittaman teille. Pikkuhiljaa alkaa bensa loppua, Leino sanoi lähetyksessä.

Kanada-malja on Leinon mukaan päävalmentaja Antti Pennasen huomassa. Pokaali on saanut jo osansa mestaruusjuhlista.

– Se on valmentaja Pennasella jossain, en tiedä yhtään, että missä. Se on vähän vinossa. Ne jääkiekkoilijat ovat siinä tällä hetkellä taitoluistelijoita, joukkue nauroi.

Langan päässä olivat Leinon lisäksi ratakisumaalin iskenyt Markus Nenonen, kapteeni Otto Paajanen, uransa lopettanut Janne Lahti ja KooKoosta Hämeenlinnaan siirtynyt Henri Kanninen

Hyökkääjä Niclas Lucenius ja maalivahti Emil Larmi olivat sen sijaan teillä tietämättömillä.

– Molemmat ovat hyytyneet. Larmi on vieläkin Hämeenlinnan torilla huutamassa "peliä Kerho, peliä", juhlista vitsailtiin.

Aamuohjelmaa juontaneet Aki Linnanahde ja Minna Kuukka ehtivät jo ihmetellä HPK:n väsymystä. Mestaruusjuhlat eivät kuitenkaan ole vielä loppumassa.

– Ei nyt sentään, olemme keskiviikkona lähdössä etelän lämpöön. Rauhoittukaa vaan siellä, Leino nauroi.

– Aika mieletön fiilis on. Sanoinkuvailematonta, kuinka paljon torilla oli jengiä. Hämeenlinna on juhlinut tätä yhdessä.

HPK voitti Kärpät finaalien seitsemännessä pelissä jatkoajalla 2-1. Mestaruus oli Kerholle toinen.

Lue myös:

    Uusimmat