Viralliset potretit kuningas Charlesista, kuningatar Camillasta ja kuningasperheestä julki – katso näyttävät kuvat

Tältä se näytti: Charles sai kruunun päähänsä 0:53
Tältä se näytti: Charles sai kruunun päähänsä

Hovi on julkaissut tuoreet, viralliset potretit viikonlopun kruunajaisista.

Kuningas Charlesin ja kuningatar Camillan kruunajaisia vietettiin edellisviikonloppuna Isossa-Britanniassa. Hovi julkaisi eilen maanantaina viralliset kruunajaispotretit kuninkaasta, kuningattaresta ja kuningasperheestä.

Kuningas Charles on kuvattu Imperial State -kruunu päässään, viitta harteillaan sekä Sovereign’s Orb -kultaesine eli niin kutsuttu valtakunnanomena ja ristillä varustettu monarkin valtikka käsissään.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kuningatar Camilla on kuvattu kuningatar Maryn kruunu päässään sekä viitta harteillaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kuningasparista julkaistiin myös yhteiskuva, jossa heidät nähdään kruunut päässään. Hovin viralliselle Instagram-tilille jaetun yhteiskuvan yhteyteen on kirjoitettu kuninkaan allekirjoittama kiitosteksti.

– Kruunausviikonlopun lähestyessä loppuaan vaimoni ja minä haluamme osoittaa vilpittömät ja sydämelliset kiitoksemme kaikille niille, jotka ovat auttaneet tekemään tästä niin erityisen tilaisuuden.

Tekstissä kiitetään kaikkia, jotka antoivat aikaansa ja omistautumistaan varmistaakseen, että kruunajaisjuhlallisuudet sujuisivat mahdollisimman iloisesti ja turvallisesti sekä niitä, jotka osallistuivat jollain tavalla juhlintaan.

– Sen tietäminen, että meillä on tukenne ja rohkaisunne ja sen todistaminen, että osoitatte ystävällisyyttänne niin monin eri tavoin, on ollut paras mahdollinen kruunajaislahja nyt, kun omistamme elämämme uudelleen Yhdistyneen kuningaskunnan, valtakuntien ja kansainyhteisön ihmisten palvelemiseen, tekstin lopussa lukee.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kolmen edellä mainitun kuvan lisäksi hovi julkaisi kruunajaispotretin kaikista työskentelevistä kuninkaallisista.

Kaikki kuvat on ottanut valokuvaaja Hugo Burnand.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

    Uusimmat