House-tähti syyttää Marilyn Mansonia häirinnästä ja rasismista

Suomeen kesällä saapuvaa rock-tähti Marilyn Mansonia syytetään ahdistavista ja rasistisista kommenteista. Suurena House-televisiosarjan fanina kunnostautunut Manson pääsi vierailemaan ohjelman kuvauksissa vuonna 2011, mutta vierailu ei ollut kaikkien mieleen

Näyttelijä Charlyne Yi kirjoitti Twitteriin Marilyn Mansonin ahdistelleen käytännössä kaikkia Housen kuvauksissa paikalla olleita naisia ja nimittäneen aasialaista näyttelijää nimellä China Man (kiinalaismies). Yin mukaan Manson kyseli naisilta, aikovatko he harrastaa lesboseksiä myöhemmin keskenään.

Mansonin fanit eivät innostuneet syytöksistä, osa jopa toivoi Yin kuolevan. Myöhemmin näyttelijä siirtyi tylyttämään muusikon faneilta saamaansa palautetta.

– Ihmiset ovat todellakin sairaita. Ihmiset, joilla on pakkomielle Mansoniin, sanovat minulle, että rasismi ja seksuaalinen häirintä on okei. Voitte kaikki painua v***uun ja opetella vähän käytöstapoja. Kasvakaa aikuisiksi. Olen kyllästynyt suvaitsemaan tällaista käytöstä, Yi kirjoitti.

Näyttelijä jatkoi trollien tulittamista ja sanoi, että on käsittämätöntä tulla alennetuksi ja joutua pyytämään peruskunnioitusta. Lopulta Yi poisti koko tilinsä Twitteristä. Manson ei ole kommentoinut aihetta.

Yi päätti twiitata tapauksesta nähtyään uutisia Mansonin hiljattaisesta keikkakäyttäytymisestä. Laulaja jätti New Yorkin konserttinsa kesken vain muutaman kappaleen jälkeen. Seuraavana päivänä New Yerseyssä Manson näytti paljasta takamustaan yleisölle, sekä esitti Patti Smithin Rock and Roll N*gger -kappaleen.

Lähde: Vulture

Lue myös:

    Uusimmat