Marilyn Manson starttaa Euroopan kiertueensa tänään Helsingissä – esiintyykö syksyllä loukkaantunut artisti pyörätuolissa?

Marilyn Mansonin Euroopan kiertueen ensimmäinen keikka on tänään Helsingin Jäähallissa. 

Yhdysvaltalainen rock-muusikko Marilyn Manson esiintyy sunnuntaina 12.11. Helsingin Jäähallissa. 48-vuotias artisti loukkaantui 30. syyskuussa keikallaan New Yorkissa, kun suuri lavaste kaatui hänen päälleen. 

BBC:n mukaan Manson loukkasi onnettomuudessa pohkeensa sekä nilkkansa. Lavahenkilökunnalla kesti useita minuutteja vapauttaa artisti painavan lavasteen alta. 

Manson perui onnettomuuden jälkeen seuraavat yhdeksän keikkaansa ja keskittyi toipumiseen kotonaan Los Angelesissa. Hän on esiintynyt onnettomuuden jälkeen vain kerran, sunnuntaina 5. marraskuuta San Bernardinossa.

Helsingin jäähallin keikka on artistin toinen esiintyminen loukkaantumisen jälkeen ja se starttaa Mansonin kuukauden kestävän Euroopan kiertueen. Viime sunnuntaina San Bernardinossa loukkaantumisesta edelleen toipuva Manson nähtiin lavalla pyörätuolissa. Toistaiseksi ei ole tietoa siitä, joutuuko Manson esiintymään Helsingissäkin pyörätuolissa. 

Lue myös:

    Uusimmat