Hosuli ja Sosuli hosuivat naimisiin etuajassa

Ihastuttavien Muumi-mukien sarjassa seikkailee jälleen uusi tuttavuus. Kyseessä on viime vuonna oman mukinsa saaneen Hosulin kanssa naimisiin päräyttänyt morsmaikku, Sosuli. Kaksikolla oli itse asiassa niin kiire aviovaloja vannomaan, etteivät he edes ehtineet omiin häihinsä.

Suomalaisen mukimaailman kestosuosikit Muumi-mukit ihastuttavat jälleen. Viime vuonna mukiin päässyt nappeja keräilevä Hosuli on löytänyt rinnalleen kumppanin, Sosulin.

Kaksikon rakkaus roihahti siinä määrin ripeästi, ettei pariskunta edes ehtinyt heitä varten järjestettyyn hääjuhlaan, kun he olivat jo naimisissa. Mukissa ja kulhossa Sosuli keikisteleekin ihastuttavassa häämekossa rakastuneen näköisenä.

Rakastuneen parivaljakon osapuolet ovat varsin toistensa kaltaisia: kummatkin keräävät nappeja, ja luonteeltaan he ovat hieman hajamielisiä ja ujoja.

Kuten Sosulin piirteistä voi arvata, lemmenparin lapsi on Muumilaakson vipeltäjä Nipsu.

Uusiin Sosuli-astioihin voi tutustua ensimmäistä kertaa Helsingin Wanhan Sataman häämessuilla, jotka järjestetään 15.–16.1. Mukin ja kulhon lisäksi Hosulin ja Sosulin voi löytää Hackmanin uusista Muumi-kahvilusikoista.

(MTV3)
Lähde: Arabia Finland
Kuvat: Arabia Finland, Hackmann

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja