Honor Watch Magic -älykello myyntiin Suomessa 219 euron hintaan

Uuden Honor View20 -älypuhelimen lisäksi Honor tuo Suomessa myyntiin myös Honor Watch Magic -kellon.

Uusi Honor Watch Magic -älykello muistuttaa Huawein aiemmin myyntiin tuomaa Watch GT:tä mutta on pienempi (AMOLED-näytön koko 1,2 vs. 1,39 tuumaa, tarkkuus 390×390 vs. 454×454 pikseliä). Honor Watch Magicissakin on Huawein kehittämä oma kevyt käyttöjärjestelmä, joka mahdollistaa pitkän viikon mittaisen akunkeston vaikka Honor Watch Magicissa on vain 178 milliampeeritunnin akku verrattuna Huawei Watch GT:n 420 milliampeerituntiin.

Honor Watch Magic on vedenkestävä 50 metrin syvyyteen asti (5ATM), joten se sopii myös uintiharjoitusten seurantaan. Kellossa on optinen rannesykemittari ja sisäänrakennettu GPS-paikannus. Aktiivisuusseurantatoimintojen lisäksi kello osaa näyttää ilmoituksia älypuhelimesta, mutta niihin ei voi kellolla vastata. Kellon paritus onnistuu Android- ja Apple iOS -laitteiden kanssa Bluetooth-yhteydellä.

Honor Watch Magic -kellot tulevat Suomessa myyntiin myöhemmin keväällä. Honor Watch Magicista on kolme väriä, mutta näistä sininen Dark Blue ei kuulu Suomen valikoimaan. Suomessa myyntiin tulevat siis kaksi väriä, musta Lava Black ja hopea Moonlight Silver.

Uusien Honor Watch Magic -kellojen suositushinta Suomessa on 219 euroa.

Honor Watch Magicin ohella on lisäksi Honor Watch Dream -nimen alla Coral Pink ja White Apricot -nimiset värit, jotka eivät myöskään tule kuulumaan valikoimaan Suomessa.

Myös uusi Honor View20 -älypuhelin tulee myyntiin 30. tammikuuta. Honor View20:n 549 euron mallin ennen sen myyntiä ennakkotilaavat saavat kaupan päälle Honor Band 4 Running -rannekkeen ja 649 euron mallin tilaavat puolestaan Honor Watch Magic -kellon.

Lue myös:

    Uusimmat