Home and away -sarjan tähti Johnny Ruffo on kuollut 35-vuotiaana

Näyttelijä ja laulaja Johnny Ruffo nähtiin Home and away -sarjan lisäksi myös X Factor Australia – ja Dancing with the Stars -ohjelmissa. Hän kuoli 35-vuotiaana 10. marraskuuta.

Australialainen televisiotähti ja laulaja Johnny Ruffo on kuollut 35-vuotiaana aivosyöpään. Hän kuoli perjantaina 10. marraskuuta läheistensä ympäröimänä. Perhe kertoi Instagramissa antamassaan lausunnossa, että Ruffo taisteli loppuun asti ja niin lujasti kuin pystyi. 

– Niin kaunis sielu, jolla on niin paljon enemmän annettavaa. Hänet muistetaan lahjakkaana, viehättävänä ja joskus röyhkeänä poikana, lausunnossa sanotaan. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Ruffo nousi kuuluisuuteen tosi-tv-ohjelmassa X Factor Australia ennen kuin hän ryhtyi näyttelemään saippuasarjassa  Home and Away. Hän näytteli sarjassa Chris Harringtonia kolmen vuoden ajan.  

Ruffo sai syöpädiagnoosinsa vuonna 2017, jonka jälkeen hän osallistui pyrkimyksiin lisätä rahoitusta ja tietoisuutta aivosyövästä Australiassa. Hän lopetti tuolloin uransa. Kahden vuoden hoidon jälkeen hän pääsi remissioon, joka tarkoittaa sairauden oireiden lievittymistä tai häviämistä. Syöpä kuitenkn palasi vuonna 2020.

Haastattelussa vuonna 2022 Ruffo paljasti, että hänelle oli annettu ennuste. 

– Mitä tulee diagnoosiini ja kasvaimeeni, niin keskimääräinen elinajanodote oli kolme vuotta. Minulle siitä on nyt viisi vuotta, joten olen jo voittaja. Jossain vaiheessa se saa minut. Tavoitteeni on nyt yrittää auttaa mahdollisimman monia ihmisiä, hän kertoi Channel 10:lle tuolloin. 

Ruffo julkaisi elämänsä aikana myös useita singlejä ja voitti Dancing with the Stars -kauden.

Häntä jää kaipaamaan muun muassa hänen kumppaninsa Tahnee Sims.

Lähde: BBC

 

Lue myös:

    Uusimmat