Hollywoodin tähdet pakenevat maastopaloa – Liekit tuhosivat Caitlyn Jennerin ökytalon ja leviävät nyt Kim Kardashian Westin mailla: "Rakastan teitä palomiehet"

Kalifornian maastopalo etenee hurjaa vauhtia 0:46

Yhdysvalloissa Kalifornian osavaltioissa riehuvat maastopalot ovat  pakottaneet lukuisat tähdet pakenemaan kodeistaan. Kymmeniä ökytaloja on tuhoutunut liekeissä.

Katso video: Maastopalo kiipeää hirveää vauhtia ylös rinnettä Venturan piirikunnassa.

Viranomaiset ovat määränneet koko Malibun kaupungin evakuoitavaksi. Kyseessä on noin 13 000 ihmisen kaupunki. Myös lukuisat julkisuuden henkilöt, kuten laulaja Lady Gaga, ohjaaja Guillermo del Toro sekä näyttelijät Scott Baio ja Rainn Wilson ovat joutuneet pakenemaan kodeistaan, uutisoi The Guardian.

Caitlyn Jennerin talo paloi

Yhdysvaltalaismedioiden mukaan maastopalo on tuhonnut muun muassa olympiavoittaja ja tv-julkimo Caitlyn Jennerin talon perjantaina.

Jenner on julkaissut Instagramissa videon, jossa kertoo olevansa turvassa. Hän oli ehtinyt asua Malibussa sijaitsevassa talossaan vuodesta 2015.

Palo levisi myös Kim Kardashian Westin maille. Hän kertoo Twitterissä, että liekit näyttivät rauhoittuneen ja jopa pysähtyneen. Tähti joutui poistumaan talostaan kiireellä, mutta on nyt turvassa.

– Rakastan teitä palomiehet ja kiitän teitä siitä, että teette kaikkenne sen eteen, että olisimme turvassa! Kim Kardashian West twiittaa.

Katso alta video: Tähdet kommentoivat paloa sosiaalisessa mediassa.

Maastopalot ovat pakottaneet lukuisat tähdet pakenemaan kodeistaan 0:43

Lue myös:

    Uusimmat