Hollywood-tähti Idris Elba lyttää koronavirukseen liittyvän huhun: "Täysin typerää ja ihmiset haluavat levittää sitä uutisena"

Noin kaksi viikkoa sitten Elballa todettiin koronavirus testin jälkeen.

Muun muassa Marvel-elokuvista ja kiitetystä brittiläisestä Luther-rikossarjasta tutun brittinäyttelijä Idris Elban, 47, mielestä kaikilla ihmisillä pitäisi olla yhtäläinen mahdollisuus päästä koronavirustestiin.

– Olet sitten rikas tai köyhä, sen ei pitäisi vaikuttaa koronavirustestiin pääsemisessä. Kaikilla pitäisi olla mahdollisuus testin tekemiseen.

Näyttelijä ei hyväksy huhua, jonka mukaan julkkiksille maksetaan siitä, että he kertovat sairastuneensa koronavirukseen.

– Ajatus siitä, että minun kaltaiselle henkilölle maksettaisiin siitä, että sanon sairastavani koronavirusta, on täyttä roskaa.

– Täysin typerää ja ihmiset haluavat levittää sitä uutisena, Elba jatkaa.

Myös näyttelijän vaimo Sabrina Dhowre Elba sairastui koronavirukseen.

– Minä ja Sabrina emme hyötyisi siitä mitään, jos sanoisimme, että meillä on se, kun meillä ei ole sitä, Elba kirjoittaa koronaviruksesta.

Elba ei sen tarkemmin halua kertoa huhun alkuperästä, mutta todennäköisesti hän viittaa rap-artisti Cardi B:n julkaisuun Instagram Live -palvelussa. Cardi B epäili, että julkkikset saavat rahaa, kun he kertovat sairastavansa koronavirusta, vaikka eivät oikeasti sitä sairastaisikaan.

Lähde: Yahoo!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja