Hollywood-tähti Elizabeth Hurley, 55, heittäytyi rohkeaksi – poseeraa täysin alastomana

Näyttelijä Elizabeth Hurley ei pelkää esitellä tyrmäävää vartaloaan samalla kun hän oikaisee häntä koskevia huhuja.

55-vuotias näyttelijä ja malli Elizabeth Hurley julkaisi Instagram-tilillään uskaliaan kuvan, jonka yhteydessä hän halusi selventää hänestä nousseet väärät huhut, joissa väitettiin näyttelijän tekevän 18-vuotiaan poikansa Damianin kanssa omaa tosi-tv-sarjaa heidän elämästään.

Hurley tulistui väittämistä ja oikoo huhut alastonkuvan yhteydessä. Otoksessa tähti poseeraa ilkosillaan heinäkasan päällä.

– Aivan absurdeja kertomuksia tänään. Minä ja poikani Damian emme todellakaan ole suunnittelemassa Waltons-tyylistä tosi-tv-ohjelmaa kotonamme. Kuka ikinä onkaan se ”kaveri”, joka vuotaa näitä vääriä pötypuheita, olet naurettava, Hurley kirjoittaa.

Tähden sosiaalisessa mediassa julkaisemien kuvien kommenttikenttä täyttyi ylistyssanoista. Kuvankaunis näyttelijä täyttää tänä keväänä 56 vuotta, eivätkä monet voi uskoa sitä todeksi.

– En voi uskoa, miten kauniilta näytät, henkilö kommentoi.

– Näytät niin upealta, toinen kirjoittaa.

– Tuo on ehkä paras kuva sinusta, Instagramissa ylistetään.

Tähti on jakanut useaan otteeseen rohkeita kuvia Instagramissa. 

Hurley tuli tunnetuksi näyttelijä Hugh Grantin tyttöystävänä 1990-luvulla. Hän on näytellyt muun muassa elokuvissa Matkustaja 57, EDtv, Austin Powers – kumma jätkä ja Saran suloinen kosto.

Mallina hänet muistetaan erityisesti Estée Lauder -kosmetiikkajätin kasvona. Television puolella hänet on viime vuosina voinut nähdä The Royals ja Runaways-sarjoissa. 

Lähde: People.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja