Hollywood-kaunotar Megan Foxista eronnut Brian Austin Green avautuu erotilanteesta – vaimo palasi kuvausreissulta kotiin uusin ajatuksin: "Olin järkyttynyt ja harmissani"

Pitkään näyttelijäkaunotar Megan Foxin kanssa yhdessä ollut Brian Austin Green vahvisti viimein eronneensa vaimostaan.

The Beverly Hills, 90210-hittiohjelman tähti Brian Austin Green kertoo podcast-jaksossaan eronneensa vaimostaan näyttelijä Megan Foxista. Context-nimisessä podcast-jaksossa mies kertoo rehellisesti parin erotilanteesta. Paljastus tuli vain muutama päivä sen jälkeen, kun Fox kuvattiin yhdessä rap-artisti Gun Kellyn kanssa.

Green kertoo podcastissa tilanteesta, jossa hänen vaimonsa tuli kotiin kuukauden mittaisen kuvausreissun jälkeen.

– Hän sanoi, että ymmärsin ollessani kuvausreissulla toisessa maassa yksinäni, että tunnen itseni enemmän omanlaisekseni ja pidän itsestäni enemmän sen kokemuksen myötä. Luulen, että se on jotain mitä haluaisin kokeilla itselleni, Green kuvailee vaimonsa sanoja kuvausreissun jälkeen.

– Olin järkyttynyt ja harmissani, mutta en voi olla harmissani hänelle, koska hän ei pyytänyt sitä tunnetta. Se ei ollut valinta, jonka hän teki. Se oli aidosti tunne, joka hänelle tuli. Juttelimme siitä hieman ja päätimme, että erotaan vähän, joten teimme niin, mies kertoo tilanteesta.

Green myös kertoo, että parin yhteen paluu on myös mahdollista.

– Kuka sen tietää, onko tämä tämän tarinan loppu. Meillä on vielä paljon elämää jäljellä.

Pari alkoi seurustella vuonna 2004 tavattuaan kuvauksissa. He avioituivat vuonna 2010.

Megan haki eroa miehestään vuonna 2015, mutta tuli toisiin ajatuksiin sen jälkeen, kun hän alkoi odottaa parin kolmatta lasta.

Lähde: People. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja