Megan Fox haluaa lastensa menevän vegaaniseen kouluun: "Opetan heille, että kasveilla on tunteet"

Megan Fox kasvattaa lapsensa kunnioittamaan luontoa ja eläimiä.

Transformers-elokuvista julkisuuteen ponnahtanut Hollywood-tähti Megan Fox, 33, puhuu tuoreessa haastattelussa vanhemmuudesta ja siitä, millaisia arvoja haluaa opettaa lapsilleen. Foxilla on kolme poikaa puolisonsa Brian Austin Greenin kanssa: kolmevuotias Journey River, viisivuotias Bodhi Ransom ja seitsemänvuotias Noah Shannon.

Pariskunta kertoi People-lehdelle aikovansa lähettää lapset luonnonmukaiseen ja vegaaniseen kouluun, jossa lapset kasvattavat ruokansa itse ja myyvät sitä paikallisissa ravintoloissa.

– Olen hyvin tarkka siitä, ettemme koskaan satuta eläimiä. Emme astu muurahaisten päälle, emme tee sellaista. Emme revi kukkia maasta, sillä ne ovat mielestämme kauniita. Opetan heille, että kasvit ovat aistivia olentoja, niillä on tunteita ja ajatuksia, Fox kertoi.

Foxin mukaan lapset osaavat olla satuttamatta hyönteisiä, mutta toisinaan vahinkoja sattuu.

– Poikani astui kerran vahingossa ötökän päälle ja oli aivan murtunut. Järjestimme sille kunnon hautajaiset. Meillä oli seremonia, hautasimme sen ja poltimme salviaa.

Foxin mukaan on helppoa rohkaista lapsia olemaan omia itsejään.

– Kyse on siitä, että antaa heidän olla sellaisia kuin he ovat ja luopua kontrollista. He syntyivät sellaisiksi kuin ovat ja on minun työni tukea sitä prosessia, ei puuttua siihen tai muovata heitä sellaisiksi kuin haluaisin heidän olevan, hän kertoi.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja