Mainos

Hollolan kuolonkolarista epäilty mies esitteli kiiltokuvamaista perhe-elämäänsä julkisuudessa – "Olen kahden suloisen lapsen isä ja vielä suloisemman vaimon aviomies"

0:14

Hollolassa itsensä ja vaimonsa surmaamisesta epäilty perheenisä esiintyi sosiaalisessa mediassa kiiltokuvaperheen päänä. Poliisi ei ole kommentoinut epäillyn henkirikoksen mahdollista motiivia.

Hollolassa viikko sitten sattunut kuolonkolari oli tahallinen, uskoo poliisi. Tällä hetkellä epäillään, että perheenisä pakotti vaimonsa autoon ja ohjasi sen rekan keulaan itsensä ja vaimonsa surmatakseen. Onnettomuuden johdosta pariskunnan kaksi lasta jäivät orvoiksi. Toinen lapsista on taaperoikäinen.

Poliisi on kertonut, että sillä on näkemys teon mahdollisesta motiivista. Näkemystä ei ole kuitenkaan avattu julkisuuteen.

Miehen taustojen kaiveleminen ei valota asiaa sen kummemmin.

Kiiltokuvaidylli

Miehellä ei ole kontollaan aiempia rikoksia. Päijät-Hämeen käräjäoikeuteen tehdyn kyselyn perusteella mies tai hänen puolisonsa eivät olleet onnettomuushetkellä myöskään hakeneet esimerkiksi avioeroa tai lähestymiskieltoja toisiaan kohtaan.

Sosiaalisessa mediassa mies esiintyi elämäänsä tyytyväisenä, lastensa kommelluksia ihailevana isänä, joka myös vietti runsaasti aikaa perheensä kanssa.

Miehen päivitysten perusteella perheen elämä oli kiiltokuvaidylliä.

Mies jakoi runsaasti kuvia lomamatkoilta, lasten harrastuksista ja muista yhteisistä puuhista. Vain viikkoa ennen kuolonkolaria mies kertoi olevansa vaimonsa kanssa treffeillä.

"Olen kahden suloisen lapsen isä"

Noin vuosi sitten julkaistussa podcast-haastattelussa mies niin ikään ylisti vaimoaan ja lapsiaan. Pyydettäessä kuvailemaan itseään mies aloitti näin:

– Olen kahden suloisen lapsen isä ja vielä suloisemman vaimon aviomies.

Haastateltavana mies oli, sillä hän oli tehnyt alanvaihdoksen ja ryhtynyt yrittäjäksi.

Yrityksen viimeisimmän tilinpäätöksen perusteella yritys teki viime viime vuoden keväästä tämän vuoden toukokuulle kestäneellä tilikaudella noin 150 000 euroa tappiota.

Liikevaihtoa oli yhteensä noin 1,5 miljoonaa euroa.

Yrityksestä kuolonkolaria ei haluta tässä vaiheessa kommentoida.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja