Hollannin Moto3-kilpailu huipentui hurjaan viimeisen kierroksen kaksintaisteluun – maalissa eroa vain neljä sadasosaa!

Tony Arbolino nousi viimeisen kierroksen ohituksella Hollannin Moto3-osakilpailun voittajaksi.

Kilpailu Assenin radalla huipentui viimeisellä kierroksella Lorenzo Dalla Portan ja Tony Arbolinon väliseen kaksintaisteluun, jossa lopulta pidemmän korren vei kauden toiseen voittoonsa ajanut VNE Snipers -tallin Arbolino.

MotoGP-kausi C Morella!

Hollannin GP:n lähetykset 29.-30.6.

Aika-ajot ja osakilpailut suorana C Moren kanavilla ja cmore.fi-suoratoistopalvelussa!

Dalla Porta nousi kilpailun kärkeen muutama kierros ennen maalia, mutta Arbolino saavutti Leopard Racingin kuljettajan aivan viime hetkillä ja pyyhälsi ohi toiseksi viimeisessä mutkassa. Eroa kaksikon välille jäi ainoastaan 0,045 sekuntia.

Kisassa kolmanneksi ylsi Redox PruestelGP:n Jakub Kornfeil.

Kilpailu pysyi pitkään siistinä, mutta kuusi kierrosta ennen maalia nähtiin neljän kuljettajan joukkokolari, jossa muun muassa kilpailua hetken aikaa johtanut Kaito Toba kaatui ja joutui keskeyttämään.

Aki Ajon Red Bull KTM Ajo -tallin turkkilaiskuljettaja Can Öncü jäi vain yhdeksän sadasaosan päähän kauden avauspisteistä ollen 16.

MM-sarjan kärjessä jatkaa Sterilgarda Max Racing Team -tallin Aron Canet, vaikka espanjalainen sijoittukin Hollannissa vasta sijalle 12.

Katso Moto3-kilpailun lopputulokset täältä (motogp.com).