Mainos

Hoitaja yllätti tuoreen äidin upealla tavalla: "Kuin kivi olisi pudonnut sydämeltäni"

Hoitajan kauniin teon myötä tuore äiti ymmärsi, mitkä asiat hänen elämässään olivat sillä hetkellä aidosti tärkeitä. 

Päästyään kotiin pienen vauvansa kanssa, raskausmyrkytyksestä ja vaikeasta synnytyksestä kärsinyt Mariah Kaitlyn Herrera ei halunnut mitään muuta niin paljon kuin nauttia uudesta vauvastaan, mutta myös tuntea olonsa jälleen omaksi itsekseen. Vaikka uuteen perhe-elämään opettelussa olisi ollut jo tarpeeksi, huoli nousseesta painosta ja raskausarvista alkoi vaivata äidin mieltä.

– Vuosien ajan olen piiskannut itseäni ollakseni laiha, ja sitten kun oli aika kasvattaa lasta, minun täytyi muistuttaa itseäni, että myös minun tulee kasvaa. Aluksi se oli pelottavaa ja epämukavaa, mutta kun pääsin kärryille, aloin nauttia prosessista, Mariah kertoo raskausajasta.

– Sitten tyttäreni syntyi, ja kuten monien muidenkin äitien kohdalla, se sai minut tuntemaan oloni isommaksi, pehmeämmäksi ja hämmentyneemmäksi kuin koskaan ennen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Vaikka syyllisyys muuttuneesta kehosta painoi äidin mieltä, eräs hoitaja onnistui kuitenkin kääntämään Mariahin ajatusmaailman ja muistuttamaan, mitkä asiat elämässä ovat todella tärkeitä.

Painolla ei ollut siinä tilanteessa lainkaan merkitystä

Ensimmäistä kertaa vaa’alle synnytyksen jälkeen noustessaan nainen tunsi huolta. Hän tiesi painonsa nousseen runsaasti raskausaikana, eikä hän oikeastaan halunnut edes tietää, mitä vaa’an lukema oikein sanoisi. Mariahin ei tarvinnutkaan tietää, sillä punnituksen aikana hoitaja oli sujauttanut vaa’an lukeman päälle suloisen muistilapun.

– Tämä vaaka kertoo sinulle ainoastaan painovoiman numeraalisen arvon. Se ei kerro sinulle sitä, kuinka kaunis olet, kuinka paljon ystäväsi ja perheesi rakastavat sinua tai kuinka ihmeellinen olet, lapussa mainittiin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Välittömästi muistilapun kauniin tekstin luettuaan tuore äiti ymmärsi, että juuri sillä hetkellä painolla ei ollut hänelle lainkaan merkitystä. Hän ei vilkaissut vaa’an lukemaa ja kielsi hoitajaa kertomasta sitä hänelle.

– Mielialani muuttui täydellisesti! Tunsin iloa ja sydämeni keveni, aivan kuin kivi olisi pudonnut sydämeltäni, Mariah kertoo hoitajan teon seurauksista. 

Lähde: Babble

***

11:12

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.