Mainos

Hodari saattoi tulla kalliiksi: Mies lähetti lennokin ostoksille – jättisakot uhkaavat

Australiassa mies uhkaa saada jättimäiset sakot pilasta, jossa lähtettiin lennokki Bunningsin tavarataloon ostamaan nakkileipää. Tapauksesta kertoo Sydney Morning Herald.

Jutussa nimellä Tim esiintyvä mies on tunnustanut osallistuneensa pilaan, jossa lennokilla yritettiin saada nakkileipää toimitetuksi talon pihaan altaalla odottelevalle miehelle.

Kojuissa myytävä nakkileipä on Bunningsin tavaramerkki.

Hauskaksi tarkoitettu pila videoitiin ja ladattiin YouTubeen, jolloin ilmailuvirasto alkoi tutkia asiaa. Videolla mies ohjaa lennokin Sunburyn Bunnigsin tavaratalon parkkipaikalle kotoaan käsin. Video on sittemmin poistettu.

Peter Gibson ilmailuvirastosta sanoo lehdelle, että pila luultavasti rikkoi lukuisia lennokkisäädöksiä, ja nyt miestä uhkaavat peräti 9 000 dollarin eli yli 6 000 euron sakot.

Pila rikkoi muun muassa säädöksiä siitä, että lennokki oli 30 metrin läheisyydessä ihmisistä, sitä käytettiin näköetäisyyden ulkopuolella ja sitä käytettiin ihmisvilkkaalla alueella. Gibson huomauttaa, että tapahtumapaikalla asioineet ihmiset voi selkeästi havaita videolla.

Tim myöntää, että videoon on editoitu useita klippejä antamaan vaikutelma jatkuvasta lennosta. Hänen mukaansa lennokki olisi menettänyt signaalinsa niin kaukaa käsin ja lisäksi kojun työntekijöiltä kysyttiin, saako heitä kuvata.

Videolla lennokki pudottaa parkkipaikalle lapun, jossa pyydetään ostamaan nakkipala ja pistämään se pussiin kymmentä dollaria vastaan. Videolla rikoskumppani laittaa nakkipalana astiaan, josta näyttää menevän ohut naru lennokkiin.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.